Ehh, taka Julka jakby obok mnie była, a ja bym pił, i by mnie ona kochała, by mówiła czule: "Vanderkuu, nie pij więcej, martwię się o ciebie, nie chcę, żebyś zszedł na serduszko, potrzebuję cię." I by czule odsunęła kieliszek ode mnie. EHHHHHHH. #przegryw #samotnosc
@Van-der-Ledre: by mówiła : "Vander, p----------o cię pić samemu na chacie, jesteś jakimś żulem czy co, jeszcze raz zobaczę jak sam pijesz to się w-----ę, już się w-------m, masz tyle nie pić bo jakimś alkoholikiem zostaniesz, a ja nie mam zamiaru mieszkać z alkoholikiem, jak sobie nie radzisz to idź na terapię, a nie chlejesz, co ty głupi jesteś że nie wiesz do czego chlanie prowadzi, chcesz być jak te
#przegryw #samotnosc
Ja bym lepa na ryj sprzedał jakby mi do alkoholu się przyczepiła ehhg
źródło: 9ad9cc1f872a7e9ac9f5c2692e41b373
Pobierzby mówiła : "Vander, p----------o cię pić samemu na chacie, jesteś jakimś żulem czy co, jeszcze raz zobaczę jak sam pijesz to się w-----ę, już się w-------m, masz tyle nie pić bo jakimś alkoholikiem zostaniesz, a ja nie mam zamiaru mieszkać z alkoholikiem, jak sobie nie radzisz to idź na terapię, a nie chlejesz, co ty głupi jesteś że nie wiesz do czego chlanie prowadzi, chcesz być jak te