Wpis z mikrobloga

Wszystko jest jak trzeba, wypis z SORu, opis obrażeń, dodatkowe zdjęcia itd - no jak ktoś nie wierzy to jest idiotą, na 20% byłem sceptyczny do tego, teraz jestem na 100% pewny że Doktor Szarpanka oberwał nie słusznie i mógł po prostu zginąć.

#szarpankizzyciem
#neuropa
#polska
OscarGoldman - Wszystko jest jak trzeba, wypis z SORu, opis obrażeń, dodatkowe zdjęci...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OscarGoldman Tylko jakieś odklejeńcy tu propsuja jego pobicie i nikt nie twierdzi ze w ogóle nie było żadnego pobicia XD po prostu ludzie nie wierzą w jego wersję bo brzmi bardzo, ale to bardzo nieprawdopodobnie
  • Odpowiedz
  • 1
@JegoKrolewskaMosc: chodzi o to jak by np: Szarpanka poszedł i robił r-----w po pijaku no to turasy mogli by się delikatnie zdenerwować, ale jak widać dostali bez powodu, czyli co? prokoratura, zamknięcie kebabu, 7 turasów do paki na 3 miechy i akcja w toku, ale jak na razie to każdy ma w pompie a Dr Szarpanka co ma robić? no policja jak widać bezradna, czyli coś na rzeczy jest na
  • Odpowiedz
@OscarGoldman Ale co to ma do rzeczy że dostał w------l? Nie oczekuję jakichś wybitnych umiejętności rozumowania od fana szarpanek, ale powinieneś mieć chociaż jakieś podstawowe. W jaki sposób to, że dostał mocny w------l uwiarygadnia to, że dostał za nic od 7 turasów z maczetami, którzy regularnie katują ludzi w miejscu publicznym w jednej z najpopularniejszych miejscowości turystycznych w Polsce i nikt o tym nigdzie nie mówi ani nikt nie słyszał, bo
  • Odpowiedz
  • 1
@Vegas8: to czemu np: łomot Dr. Szarpanki się nikt nie zainteresował? no przecież to powinno być w jakiejś gazecie czy na jakimś portalu typu mielno112.pl hehe, czemu tak cicho?
  • Odpowiedz
@OscarGoldman w Mielnie się zjeżdża taka patola że w wakacje pewnie codziennie się tam ktoś bije po mordzie, jakby lokalne media miały o tym pisać to by tylko o tym pisały, ale regularne szlachtowanie Polaków maczetami ktoś by odnotował
  • Odpowiedz
@JegoKrolewskaMosc No ma dwa rozcięcia na czole z czego jedno mikroskopijne, nie wygląda na ofiarę katowania maczetami przez 7 osób XD już bardziej prawdopodobna wydaje się wersja że się w-----ł po ciosie i zahaczył o róg stołu
  • Odpowiedz
@OscarGoldman:
29.08.2024 na deptaku w Mielnie, zostałem napadnięty przez zorganizowaną grupę bandytów. 7 osobników napadło na mnie i mojego brata, bez żadnej prowokacji z naszej strony. Do napaści użyto ostrych przedmiotów jak maczety, noże i kije bejsbolowe. Osobnicy ci, są znani lokalnej Policji, która mimo to niechętnie przyjęła zgłoszenie twierdząc że takie rzeczy dzieją się tam cały czas i że teren ten (główny deptak turystyczny) należy omijać, ze względu na
  • Odpowiedz
@Vegas8 na wypisie ze szpitala nie ma słowa o rzekomej trepanacji i rozcięciu potylicy, gdzie rzekomo trafiono go maczetą. Pelikany wysyłają kaskę, zaraz 20k się uzbiera to założy kolejną zbiórkę.
  • Odpowiedz