Wpis z mikrobloga

Wszystko jest jak trzeba, wypis z SORu, opis obrażeń, dodatkowe zdjęcia itd - no jak ktoś nie wierzy to jest idiotą, na 20% byłem sceptyczny do tego, teraz jestem na 100% pewny że Doktor Szarpanka oberwał nie słusznie i mógł po prostu zginąć.

#szarpankizzyciem
#neuropa
#polska
OscarGoldman - Wszystko jest jak trzeba, wypis z SORu, opis obrażeń, dodatkowe zdjęci...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vegas8 albo w krawężnik. Mój ziomek w-----ł się po pijaku i miał podobną drachę na czole. Nie dało się tego zwalić na gang ciapaków, bo to było 20 lat temu i pelikanów w internecie było mniej
  • Odpowiedz
@OscarGoldman: Aż objerzałem z ciekawości. Zacząl nieźle, bo od manipulacji w próbie stwierdzenia, że ci co go krytkują, to sympatycy kacapów xd Dalej jeszcze próbuje wciskać, że hejt na niego jest związany z jego wyświetleniami, bo wcale nie jest powiązany z tym, co mowi.

Ale ciekawi mnie, co w tym filmie tak bardzo zmieniło twoje nastawienie? Bo nic tam nie wyjaśnia w sprawie samego wydarzenia, ani nie pokazuje żadnych materiałów,
  • Odpowiedz
  • 0
@wstanczyk: czekam aż się gdzies ten dym ulotni, bo jeślki Szarpanka kłamie (w co wątpię) to jest skończony w internecie, a jeśl mówi prawdę i serio mamy do czynienia z jakimiś gangami to robi się nie ciekawie.
  • Odpowiedz
@OscarGoldman Naiwnie uważasz że jego fanatycy nie uwierzą po prostu w jego wersję i spisek policji. Patrz, sam jesteś taki przekonany i przekonujesz innych, mimo że nie przedstawił absolutnie żadnych dowodów, tylko sobie pogadał i nawet nie na temat, wystarczyło tego wymyślonego wroga poobrazac, którego nie lubisz xd

Co jak co, ale manipulować on potrafi.
  • Odpowiedz