Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 869
To już koniec wakacyjnej akcji wypadków śmiertelnych 2024.

Chciałbym podziękować wszystkim, którzy czytali, pisali komentarze i plusowali posty. Również bardzo dziękuję wszystkim, którzy postawili mi wirtualną kawę! buycoffee.to/salido Dziękuję!

W tym roku mamy 1 ofiarę śmiertelną mniej niż rok temu, mimo tego, że akcja trwała o 3 dni dłużej. Niestety samych wypadków i osób rannych było o wiele więcej.
W tym miejscu o tutaj przygotowałem dla Was porówanie 2023 roku z 2024 po 70 dniach
  • Odpowiedz
W tym roku jakby mniej spektakularnych wypadków, nie było nowego perettiego, 10 ofiar było raz czy dwa.
  • Odpowiedz
@Salido odnośnie tego wypadku nr 6 to taki bonus jest że te osoby były na odwiedzinach młodego żołnierza który jest w dzsw w Sulechowie. Jak to niedziela odwiedziny młodych. Po 17 informacje dostajemy że był wypadek i babcia tego chłopaka zmarła na miejscu a ojciec chyba walczy o życie. Ogólnie mega dramat dla chłopaka bo rodzina przyjechała odwiedzić a tu taka lipa. Przykra sprawa.
  • Odpowiedz
  • 4
@Salido dziekuwa, śledziłem wszystkie wpisy, świetna inicjatywa. Przypominałem sobie o Twoich wpisach za każdym razem, gdy przychodziło mi do głowy, żeby trochę „depnąć” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz