Wpis z mikrobloga

@programista30k a dziwisz się ? Większość Polaków się nie nadaje do długoterminowych związków , gdybym nie była przywiązana do Polski to pewnie sama bym wolała jakiegoś Turka albo Rosjanina bo są bardziej męscy i chociaż cokolwiek oferują w związku , bo w Polsce baba ma ogarniać robotę i kobiety i faceta , tam chociaż jest takis sprawiedliwy podział płciowy
Polacy się zachowują jak baba i się dziwią że kobiety szukają kogoś
  • Odpowiedz
@onepnch

@Linnior88 No to nie wiem na co czekasz, znajdź sobie Turasa to będziesz mieć kebaby za darmo (+w------l)

A myślisz że Polak to cię nie może uderzyć ? Może bo sama dostałam
Tylko że polak chce nad tobą dominować jak południowiec ale nie chcę mieć już żadnych obowiązków wobec tej kobiety jak ten południowiec
  • Odpowiedz
@onepnch

@Linnior88 No jak takiego sobie wzięłaś ¯_(ツ)_/¯

Problem że każdy Polak taki jest , len brudas nerwowy agresywny skąpy i Babiarz , taki obraz wasz
Oczywiście są polki na waszym poziomie które są takie same , ale te lepsze towary typu ładne wierne pracowite wola inne narodowości
  • Odpowiedz
len brudas nerwowy agresywny skąpy i Babiarz

@Linnior88: jak bym czytał opis hiszpana albo włocha (przez same hiszpanki i włoszki) XD
Reasumując, obcy lepszy bo nie polak i tyle.
  • Odpowiedz
dostaną od baby w ryj

@Linnior88: jak turek albo ruski dostanie od baby wryj baba będzie zgruzowana...
w Rosji byłem 3 lata, żadna nie odważy się podnieść rękę na faceta nawet w związku, bo dostanie sprzężenie zwrotne.
Chodź rosjanki potrafią awanture robić że kwiatów nie dostała w tym miesiącu.
Kolejna srawa ruskie straszliwie zapite są, co powodowało że znalezienie dziewczyny
  • Odpowiedz