W nawiazaniu do mojego wczorajszego wpisu, że Rosjanie, z którymi poznałem się na wakacjach, to mili ludzie:
Pokazałem im masę hejtu. Jaki spłynął na mnie i na nich w komentarzach (przetłumaczyłem na angielski. Normalnie znają język, to wykształceni ludzie) - są mega zdziwieni. Nie mają absolutnie nic do Polaków, bardzo lubią nasz naród. Powiedzieli, że to straszna szkoda, że przez Ukrainę jesteśmy tak poróżnieni, a niektórzy taki jad wylewają z siebie. Musiałem przyznać im rację... No nic, dzisiaj będziemy imprezować ostrzej bo pierwsze lody przełamane, serio super ludzie, nie ma co o polityce gadać :)
@prawda_w_moskwie: oczywiście, normalnie mówią,że to wojna, przez to jak Zachód podczas Majdanu oderwał Ukrainę od ich strefy wpływu, no taki ich punkt widzenia
Powiedzieli, że to straszna szkoda, że przez Ukrainę jesteśmy tak poróżnieni
@Borokk: a nie przykro im, że zrazili do siebie swój bratni naród?
- Wiele razy mówiłem, że Ukraińcy i Rosjanie to bratnie narody, nawet więcej, w ogóle uważam, że jest to w istocie jeden naród ze swoją specyfiką - kulturową, językową, historyczną - ale w istocie jeden naród - powiedział Putin
@Borokk: xD no taka tylko inna opinia, zły zachód znowu zmusił biednych, pokojowych rosjan do napadnięcia na mniejszego sąsiada, anektowania jego terytorium i "wymazania z powierzchni ziemi". Ot, inny punkt widzenia, jak Niemców w 1939.
Biedni ci Rosjanie, wiecznie zmuszani przez zły zachód... daliby im wszyscy spokój. Przekaż sympatycznym towarzyszom że łączymy się z nimi w bólu, niczym bydlęce wagony którymi byli zmuszeni wywozić naszych pradziadów na Sybir. Stop rusofobii!
Powiedzieli, że to straszna szkoda, że przez Ukrainę jesteśmy tak poróżnieni
@Borokk: Mordo, to nie przez Ukrainę. Winne jest NATO, faszystowski zachód i американцы конечно, такие хорошие люди, должны помочь нам и присоединить Польшу к русскому миру.
@Borokk: Rosjanie są spoko ale głównie ci którzy mieszkają w Polsce od lat i nie utożsamiają się z Rosją uważają się za Polaków pochodzenia Rosyjskiego ale oni mieszkają u nas od lat a nie od kiedy zaczęło im się w dupie palić (pobór). Coś jak Irańczycy w Polsce którzy gardzą hierokratycznym reżimem w Iranie i nie chcą mieć z tym rządem nic wspólnego albo Białorusini mieszkający w Polsce. Znam jednego
@Borokk: Znam Rosjan. Emigrację rosyjską najlepiej. Niektórych ponad 20 lat. W tym polskiego pochodzenia z Łotwy. Powiem ci... gówniano ci wychodzi, że znasz Rosjan.
@Borokk: Tak tak towarzyszu, gdybyśmy tylko wiedzieli dlaczego w Polsce tak nie lubi się Rosjan. Cóż to może być za przyczyna, no ja zupełnie nie wiem xD A teraz wracaj srać do dziury w ziemi i bronić kurska kacapski odpadzie.
Jak dobrze, że rodzice uchronili nas przed takimi zarobkami wyganiając od kompa i zmuszając do nauki. Dzięki temu dzisiaj możemy się cieszyć pracą kołchoźnika, którą uwielbiamy robić( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki
Pokazałem im masę hejtu. Jaki spłynął na mnie i na nich w komentarzach (przetłumaczyłem na angielski. Normalnie znają język, to wykształceni ludzie) - są mega zdziwieni. Nie mają absolutnie nic do Polaków, bardzo lubią nasz naród. Powiedzieli, że to straszna szkoda, że przez Ukrainę jesteśmy tak poróżnieni, a niektórzy taki jad wylewają z siebie. Musiałem przyznać im rację... No nic, dzisiaj będziemy imprezować ostrzej bo pierwsze lody przełamane, serio super ludzie, nie ma co o polityce gadać :)
#ukraina #rosja #wojna #polityka
@Borokk: ...a przeszło im przez gardło słowo "wojna" czy "inwazja"? Łączą kropki trochę? Żyrinowski też "kochał Polaków" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Borokk: A co ci Rosjanie robią na wakacjach? Czemu nie bronią Kurska?
Borokk
Dołączył 2 mies. temu
lol
@Borokk: a nie przykro im, że zrazili do siebie swój bratni naród?
Biedni ci Rosjanie, wiecznie zmuszani przez zły zachód... daliby im wszyscy spokój. Przekaż sympatycznym towarzyszom że łączymy się z nimi w bólu, niczym bydlęce wagony którymi byli zmuszeni wywozić naszych pradziadów na Sybir. Stop rusofobii!
@Borokk: Nie ma żadnych rosjan, a ty nie jesteś na wakacjach, zgadłem?
@Borokk: Mordo, to nie przez Ukrainę. Winne jest NATO, faszystowski zachód i американцы конечно, такие хорошие люди, должны помочь нам и присоединить Польшу к русскому миру.
@Borokk: Wbity na pal.
A teraz wracaj srać do dziury w ziemi i bronić kurska kacapski odpadzie.