Wpis z mikrobloga

W nawiazaniu do mojego wczorajszego wpisu, że Rosjanie, z którymi poznałem się na wakacjach, to mili ludzie:

Pokazałem im masę hejtu. Jaki spłynął na mnie i na nich w komentarzach (przetłumaczyłem na angielski. Normalnie znają język, to wykształceni ludzie) - są mega zdziwieni. Nie mają absolutnie nic do Polaków, bardzo lubią nasz naród. Powiedzieli, że to straszna szkoda, że przez Ukrainę jesteśmy tak poróżnieni, a niektórzy taki jad wylewają z siebie. Musiałem przyznać im rację... No nic, dzisiaj będziemy imprezować ostrzej bo pierwsze lody przełamane, serio super ludzie, nie ma co o polityce gadać :)

#ukraina #rosja #wojna #polityka
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Borokk: za "poróżnienie" Polaków (którzy są następni w kokejce) i kałmuków winę ponosi napadnięta Ukraina? Nie wiem co jest większe: ich bezczelność czy twoja głupota
  • Odpowiedz
@Borokk: ja też znam spoko Rosjan. Wiesz jaka jest różnica? Nie mają problemu żeby przyznać że Putin to chory po…b który dokonał inwazji na sąsiada by utrzymać się u władzy i ma w dupie ludzkie życie. I są po prostu przygnieceni niemocą oraz zastraszeni przez aparat państwowy. Żaden normalny Rosjanin nie powie, że obecna sytuacja to wina Ukrainy. Tak samo jak żaden bez spranego mózgu nie będzie twierdził, że druga
  • Odpowiedz