Aktywne Wpisy

lronman +26
pogodny_mis65 +24
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#krakow #sct #heheszki
źródło: IMG_8781
PobierzDlatego nie pozwalają Wam na dyskusję nawet.
źródło: IMG_3026
Pobierz@ArnoldZboczek: kiedy było ostatnie referendum? Tylko nie wyskakuj z kampanią PiSu która niezależnie od wyniku nie miała by wpływu na nic, a chodziło jedynie o zmobilizowanie motłochu i straszenie imigrantami których sami wpuścili
Tak samo jest ze wspolnotami mieszkaniowymi i zbieraniem kasy na fundusze remontowe. Kazdy chce niski czynsz i za nim głosują, dopóki się dach nie zepsuje x) wtedy nagle płacz
Tylko że nawet tyle osób nie jest zainteresowanych. Macie wirtualne problemy które nikogo nie obchodzą i staracie się je pompować do olbrzymich rozmiarów.
@asshai2 zielony ład to ściema i ma niewiele wspólnego z dbaniem o klimat. A sct ograniczenia stare samochody a nie te które najbardziej kopcą.