Aktywne Wpisy
jakuba94 +138
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +57
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
@tgrzebien: Dokładnie, ubrania są nie po to by były modne a wygodne.
@serniczekwiedensky: schiza społeczna, żeby być jeszcze bardziej egoistycznym i żeby marnować swoje zasoby (pieniądze, a więc też czas) na niepotrzebne rzeczy, do tego żeby produkować śmieci z konsumpcjonizmu. Najważniejsze, żeby nosić ubrania z jak najmniejszą ilością plastiku w składzie i będzie dobrze.
Czyli jak typowy łach informatyk? Za duże bluzy, pokemony, star warsy i inne badziewie na koszulkach. Do tego bazgroły na rękach i nogą. Znaczy się tatuaże i nadwaga. Zgadłem?
W Danii ludzie z it wyglądali normalnie. W Finlandii jeden jak przegryw z piwnicy. Drugi chodzi ciągle w wieśniackich sweterkach.
@Wolf1986: oj i znów nie trafiłeś. Zero tatuaży i brak nadwagi ¯\(ツ)/¯
@Wolf1986: po tym co napisałeś, już nawet nie znając cię, wiem jakim człowiekiem jesteś. Takim, z którym ja, i z pewnością wielu moich znajomych, nie chciałoby mieć do czynienia. Nawet swoje dzieci uczę, ze ocenianie innych po tym w co się ktoś ubiera, jakie
Sam chodzę w wieśniackich sweterkach w serek bo lubię. Nie pisze sweter jakiego typu bo ludzie nie wiedzą o co mi chodzi. Napiszę wieśniacki i już każdy kojarzy.
Szczerze zdanie innych g mnie obchodzi. Nie mówię nikomu jak ma żyć. Tylko przytaczam przykłady jak to zazwyczaj wygląda.
Zdrowia życzę i bez odbioru.