Aktywne Wpisy
heater +4
jak taktownie dać lasce znać, ze ze wzgledu na jej nadmierna wage (ukrywana przed spotkaniem dosyc) i dyskomfort z tym zwiazny podczas wspolzycia nie chce kontynuowac relacji?
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
zaq22 +25
#frajerzyzmlm
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
#nieruchomosci
@arsze_nick: po części się zgodzę, jednak z punktu widzenia pracownika i jacy młodzi przychodzą na rozmowę to rozumiem pracodawce, że narzeka na brak pracowników. Narzekają, że niska pensja, jednak oni są bez doświadczenia, często w ogóle nie są przystosowani do jakiekolwiek pracy (popatrz na ludzi po studiach,
@hansschrodinger: Chochoł XD. Wydźwięk jest oczywisty dla wszystkich, którzy nie są ślepi.
@TomdeX: kto to widzioł żeby młody po studiach nie miał doświadczenia, przecież wiadomo że młodzi polacy powinni od
przyznaj sie że po prostu zyebałeś i nie umiesz przeprosić
@OddajButa123: nikt nie oczekuje od nich 15 letniego stażu pracy, ale też niech nie wymagają pensji z kosmosu. Każdy kiedyś zaczynał.
@hansschrodinger: w Polsce też masz parady równości setki innych marszy i co i g---o
Gdzie ci ludzie niby mieliby pracować? XDD
Oczywiście chodzi o wywalenie wszystkich ludzi, którzy robią powyżej minimalnej i podmianę na imigrantów za minimalną przy zostawieniu rodowitych mieszkańców bez roboty ewentualnie skazanie ich na biedę (bo imigrant będzie
@Wejd1: a gdzie mieszkać skoro brakuje 2mln ludzi dla Polaków XD
@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: Tylko ci janusze lub raczej Hansy wykupili lewicę i ngo by walili głupoty o niekontrolowanej imigracji, bo to głównie niemiecki biznes za tym lobbował. Zdaniem polskich januszy nikt się nie przejmował.
No i co z tych protestów wyszło? Wpuścili
takie g---o że całe PO już popiera związki partnerskie i ich wprowadzenie to kwestia paru
@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: Orlen, PGNIG, Uber, uczelnie gdzie dostawali wizy studenckie za nic. No i NGO, które pomagały w ich przemycie przez granicę. Janusze to problem w tej sytuacji pomijalny.
No i? To były decyzje polityków, a protesty nie miały takiego znaczenia, po prostu się podczepili pod to co i tak by się stało.