Wpis z mikrobloga

• 14
@Koner1391: Tak szczerze to atrakcyjniej wygląda ośrodek wypoczynkowy nad jeziorem 15 minut jazdy od centrum miasta w nieturystycznym rejonie polski gdzie mieszkam....
  • Odpowiedz
  • 0
@Koner1391: ciekawe ile czasu zajmuje droga do szpitala trochę przypominającego europejski standard. Ciekawe też, czy tam nie grasują jacyś złodzieje, rozbójnicy.
  • Odpowiedz
  • 3
@Koner1391: Odkleił albo mentalnie zatrzymał w realiach najbiedniejszych robotniczych dzielnic śląska w głębokim PRL-u, kiedy był dzieckiem.

Przecież takie coś to powinno być wstyd wynająć jako publiczny szalet albo garaż na motorynkę przy hotelu.
  • Odpowiedz
  • 0
Ciekawe jakie poza tym sklepem przy wejściu i reprezentacyjną ulicą z wykwintnymi restauracjami są atrakcje oferowane przez resort.

Czy my znamy jakiekolwiek przypadek, że ktoś tam do niego przyjechał serio na wakacje? Nie jakiś zagubiony żul, ktoś z jego rodziny, z jego scamu albo ktoś poszukiwany przez interpol?
  • Odpowiedz
@Exklusiw: Byles na Koh Rong.Raczej nie.I pewnie nigdy nie bedziesz.Samo miejsce jest piekne.Nie ma tam luksusowych hoteli.Sa domki lepsze lub gorsze.Na wakacje nie przyjezdza tam zul tylko ludzi ktorych stac na to.Rozumiem,ze nie jestes w tej grupie
  • Odpowiedz
  • 1
@daf38: Nie, nie byłem. Nie zamierzam też. Jeszcze nie zdążyłem zwiedzić całej europy i innych cywilizowanych miejsc dalekiego wschodu i ameryki, do końca życia tych miejsc wystarczy nowych. Nawet jeśli mam jechać tysiące kilometrów to wolę miejsca gdzie relatywnie łatwo się dostać, nie trzeba się 3 razy przesiadać samolotem, zazwyczaj jedna przesiadka max (JP, KR, CN, USA), a także do miejsc gdzie nie patrzą na mnie jak na bankomat, bo
  • Odpowiedz
@Exklusiw: Mysle,ze nigdy nie wyjechales z terenu gminy i zycze ci zebys mial mozliwosc zobaczyc cos innego niz obrazki z google.Swiat jest piekny i zareczam ci ze akurat ta wyspa to jedno z piekniejszych miejsc na tej planecie.
  • Odpowiedz