Wpis z mikrobloga

@Protectorx: Nie no potrafi być czasami 200-300 widzów, a w czasie konferencji nawet więcej. Wiadomo, że to nie jest super wynik, ale jakoś się to turla. Teraz jest Star Citizen i to jeszcze społecznościowy, chyba najgorsza kombinacja.
  • Odpowiedz
A ja właśnie wrócę do oglądania wlasnie dla Star Citizena. Pod koniec roku mam zamiar w końcu komputer zaktualizować po chyba 8 latach i w Star Citizena chętnie zagram. Więc takiego zacnego gracza i kapłana Robertsa warto będzie oglądać
  • Odpowiedz
@Protectorx: Byłem najtwardszym elektoratem na strumieniach. Makulson leciał sobie w tle praktycznie zawsze. Byłem na czasach maratonu wielkiej trójcy karty - noita - citizen. Ale od maja i tego co on robi już nie dałem rady, a gadanie o zamknięciu kanału i maraton z Malenią to już było nie plucie na widzów ale szczanie ciepłym moczem i pytanie czy smakuje.
  • Odpowiedz
@Czokowoko: miałem identycznie. Od kilku miesięcy nic nie włączałem bo nie dało się tego nawet w tło ustawić. Teraz mnie jednak Star Wars przyciągnął
  • Odpowiedz
@Czokowoko: mam to samo, na dodatek ostatnio dość mocno wleciały na strumien wysrywy polityczne, sam na to kto kogo popiera i w jaką boską ideologię wierzy....mam w------e, nie głosowałem i nie zmierzam głosować, bo to nie ma żadnego sensu w tym kraju zlepionego z gówna, mchu i paproci, strumienie zazwyczaj były od tego odskocznią a teraz szkoda gadać, zwłaszcza jak się poczyta czat przez max 5 minut i wysrywy hipokrytów
  • Odpowiedz