Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +750
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polejmnie +133
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
"Mogę tego ticketa przesunąć do testów?", "A dlaczego to nie działa jeszcze?", "Damy to radę dokończyć do końca tygodnia?", "Jak to nie działa, jak wcześniej działało".
Organizowała Daily i te spotkania Scrumowe. Ja wtedy zmieniłem kontraktornię, bo korporacja dała Java Developerów na ławeczkę i straciłem projekt. Z ciekawości patrzę na Linkedina czasem i ona w tym korpo jest już Scrum Masterem 4 rok z rzędu.
Chciałbym się kiedyś ustawić w życiu tak jak ona. Że wracam z urlopu, firma zamiast mnie zwalniać daje mi ciepłą posadkę w której mogę siedzieć kolejne 4 lata i pierdzieć w stołek.
Ale dla Pana to... Dla przegrywa robota w Sprintach i "when you deliver" i niestabilność projektu bo nie wiadomo kiedy skończy się budżet.
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
@Ksiega_dusz: Trzeba było urodzić się z psiochą to byś miał ¯\(ツ)/¯
@Ksiega_dusz: nie mozna ot tak zwolnic kobiety co wraca z macierzynskiego, bo jest chroniona przez prawo pracy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
"Mogę tego ticketa przesunąć do testów?", "A dlaczego to nie działa jeszcze?", "Damy to radę dokończyć do końca tygodnia?", "Jak to nie działa, jak wcześniej działało"."
Co tutaj jest nie tak w tych pytaniach?
@Creamfields: są to pytania, które może każdy zadawać, nawet osoby bez doświadczenia