Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim one wszystkie powinny iść na terapię zanim założą konto. Wczoraj złapałem parę, coś tam popisaliśmy, mamy wspólnego znajomego ale osobiście się nie poznaliśmy. Rzuciłem hasło żeby dzisiaj wyjść w konkretne miejsce. Zero odpowiedzi od wczoraj xD napisałem zgodnie z prawdą że preferuje kontakt na żywo niż Tinder
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gościu, spadłeś w drabinie na niższy szczebelek a na twoje miejsce wpadł chad, który już się umówił na wieczorny hehehe film. Takie są reguły gry i nic z tym nie zrobisz, szkoda czasu na zajmowanie sobie tym głowy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no ale może się okazać ,że laska po prostu nie widziała twojego ostatniego zdjęcia na którym wyglądasz o wiele gorzej niż na pozostałych, albo pokazała Cię koleżankom a one mówią "stara daj se spokój z maciusiem Jacuś lepszy"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Pojawił się lepszy tj. z lepszym charakterem, wyższym wzrostem, większą pensją - cokolwiek.
Wypadłeś z jej obiegu zainteresowania i nie ma co nad tym rozkminiać.
Tak działa Tinder - jeśli nie jesteś na to gotowy, razi cię to w jakiś sposób to lepiej usuń apkę, bo twoja psychika tego nie zniesie.
  • Odpowiedz