Odnośnie blokady IP przez serwis to po malibu mnie odblokowali, nadal męczę ich o podanie powodu blokady i o informacje jak wiele wejść na stronę można wykonać, aby bana nie wyłapać. Na razie wiem, że bany są czasowe, więc es.
Szybsze pobieranie indywidualnej księgi Lepsze zarządzanie śmieciami tymczasowymi tworzonymi przez selenium Naprawiono błąd przy nieuwzględnianie parametrów podczas generowania listy KW do pliku Przebudowywanie kodu Możliwość zmiany motywu na jasny Akcenty w trybie ciemnym mają fioletowy kolor
@DEMONzSZAFY zakładając że pobieramy do PDF każdą i że każdy numer jest wykorzystany to daje nam około 6500 tb, ale można spokojnie założyć że 1/3 numerów jest niewykorzystana więc jeśli zarezerwujesz sobie 4000 tb to powinno Ci to spokojnie wystarczyć.
Przy pobieraniu do formatu json pierwszego działu, aby otrzymać relacje numer działki-kw to 10 tb, przy założeniu że 1/3 numerów nie ma księgi
Link do nowej wersji:
Wersja 1.2
Odnośnie blokady IP przez serwis to po malibu mnie odblokowali, nadal męczę ich o podanie powodu blokady i o informacje jak wiele wejść na stronę można wykonać, aby bana nie wyłapać. Na razie wiem, że bany są czasowe, więc es.
Szybsze pobieranie indywidualnej księgi
Lepsze zarządzanie śmieciami tymczasowymi tworzonymi przez selenium
Naprawiono błąd przy nieuwzględnianie parametrów podczas generowania listy KW do pliku
Przebudowywanie kodu
Możliwość zmiany motywu na jasny
Akcenty w trybie ciemnym mają fioletowy kolor
Mój program do eksportu EGiBowych GMLi: https://wykop.pl/wpis/77869613/wpis
mój GITHUB
#ekwpobieraczek
#ksiegiwieczyste #python #selenium #geodezja #nieruchomosci
Przy pobieraniu do formatu json pierwszego działu, aby otrzymać relacje numer działki-kw to 10 tb, przy założeniu że 1/3 numerów nie ma księgi
@RZM_4: 4 PB? Dość dużo :)
@diablofanIV: tylko masowo z tym, że nie potrzebujesz PDF tylko mapowanie nr działki -> KW