Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Musze wam opowiedziec, jak koncertowo załatwiłem hałasujących sąsiadów, a konkretniej ich bombelkow. Bieganie jak posrane od rana do wieczora, szczegolnie nasilone zimą, bo wiadomo, wiecej w domu. Wiele razy byłem łagodnie oznajmic, ze sa zdeka za glosno i tez chcialbym odpoczac.

Rodzice to aspirujacy prawnicy, wiec mieli w p-----e co ja tam mysle i rozmowy nie dawaly spokoju.

Napisalem sobie apke na adroida, zeby miec ja zawsze pod reka i moc szybko kliknac pewien przycisk. A przycisk był podłączony pod usługe SMS, gdzie wysyłałem na ich obojga numery telefonow wiadomosci o tresci BAM. Ilekroc slyszalem tupanie dzieciakow, tyle razy tapałem w przycisk i wysylalem BAM BAM BAM BAM, oczywiscie z randomowego stringu nadawcy, tak by nie mogli go zablokowac.

Po dwoch tygodniach takiego nawalania SMSow nastala cisza, ogarneli, ze koreluje to z ich halasowaniem, a jak zdarzalo sie ze slyszalem tuptanie, nawet juz nie wysylajac SMS, to dzieci szybko milkly, prawdopodobnie rodzice zwracali im uwage, zeby nie halasowali.

Wyslalem kilkaset SMSow, kosztowalo mnie to 40 dolarów.

Polecam xd

#programista15k

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 257
@mirko_anonim: to podpada pod nękanie, poza tym male dzieci nie dzialaja tak ze jak bedziesz je upominac i uciszac to bedziesz mial prawie zawsze cisze. Postaraj sie przy nastepnym baitcie, stac Cie na wiecej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Typowy bajt wykopka:
1. Koniecznie muszą być dzieci, Najważniejsze żeby nazwać je:
a) bombelkaki
b) kaszojadami
c) gówniarzami
2. Wspomnienie kim jest dana osoba, kim będzie do czego dazy itd - nic to nie wnosi do opowieści ale trzeba to
  • Odpowiedz