Aktywne Wpisy

atteint +120
utknąłem w windzie w centrum handlowym.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
źródło: 1000001563
Pobierz
Megasuper +358
Kto daje napiwki w restauracjach wspiera patologie
źródło: temp_file1455790165215871587
Pobierz

Byłem sobie na wyjeździe we #wroclaw iu. Poza wszechobecną drożyżną drylującą portfel, było całkiem spoko. Niestety wieczorem przedostatniego dnia ktoś obrzucił moje auto jajkami. Miałem dobre przeczucie, żeby nie myć auta od razu, bo rano była świeża dostawa...
Podejrzewam, że parkowałem na kogoś stałym miejscu, zwykłe miejsce w strefie parkowania za co oczywiście płaciłem...
Adres, ulica Jesionowa, Na przeciwko napis "P. S. Zostawiłaś swój zapach na mojej pościeli".
Miejsce parkingowe bezpośrednio przylega do miejsca dla osoby niepełnosprawnej.
Nawet na wsi ludzie się tak nie zachowują.
#chamstwo
#zalesie
źródło: temp_file5451244561947718716
PobierzNa pocieszenie - w każdym większym mieście znajdzie się taki baran, co publiczne miejsce sobie upatrzy i wuj, wara, bo "jego", choćby nie było problemów ze znalezieniem miejsca w promieniu 20m. W takiej Warszawie zaparkowałem na osiedlowym parkingu pod blokiem znajomych, wokoło w ch.j wolnych miejsc, rano zastałem:
- wszystkie
Natomiast starczy jeden idiota i już jest cyrk. Niektórym łatwo się styki przepalają.
@AlPedro: Według Google Maps, tam obok miejsca dla niepełnosprawnych gdzie zaparkowałeś nie ma miejsca parkingowego. Na GM pewnie jest nieaktualne, więc wymaga to weryfikacji.