Aktywne Wpisy

Melkovva_ +30
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

juz_usma +283
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dlaczego tak mało ludzi nie dostrzega tego jakie możliwości daje internet, przecież internet pozwala na osiągnięcie praktycznie dostania się do głowy innych ludzi, w internecie anonimowo można było zobaczyć co tak na prawdę ludzie mają w czaszkach, można było zobaczyć jak widzą świat, można było wszystko, a jedyne co dzisiaj ludzie robią to wysyłają memy albo piszą bajty, trollują i banują za głupoty, internet nie różni się od ławki na przystanku, gdzie ta specjalność?!
Pamiętam jak były takie duże fora tematyczne anonimowe i tam było wszystko, nikt nie odwalał żadnych tańców nikt nikogo nie znał,nikt nie musiał się ograniczać, jak ktoś odwalił jakaś głupotę to usuwało się po prostu treści i każdy zapominał o wszystkim, a teraz wszystko zostaje, każdy boi się pisać, boi się wyrażać co ma w głowie.
Marzy mi się taki anonimowy internet gdzie można by wszystko bez obawy o jakiś smród, oczywiście działający w dwie strony, miejsce gdzie poznam najciemniejsze i najjaśniejsze zakątki świata bez wychodzenia z domu.
A może znacie takie miejsce które jest aktywne.
#internet
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jest sporo forów phpbb, padły głównie takie o głupotach.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi