@zimowyporanek: nah, te aplikacje mają w domyśle używania folderu C:\ więc ten się zapełnia bo nikt nie zmienił na inny dysk
@poborski28151691 Jak ma tego dużo to kupuje się serwer domowy z pamięcią rzędu 10TB albo i większą Albo po taniości bierze się adapter na kilka dysków i kupuje kilka dysków po 4TB
100GB to teraz ważą gry, więcej maja telefony. A i nawet zegarki mają już po 64GB
@ShpxLbh możesz podpowiedzieć więcej? Albo jakiś film z tego, przejrzałem sporo materiałów na yt ale boję się że pousuwam jej jakieś gówna i będzie dym na chacie
@poborski28151691 w Photoshopie da się ustawić miejsca zapisywania plików tymczasowych. Kiedyś robiłem bardzo dużą grafikę, system krzyczy, że za mało miejsca, patrzę, a mi z dysku 50 GB zjadło.
@melon_musk ze zleceń, już wszystko obrobione, na dniach będę miał dyski i tam w-------e te zdjęcia, możliwe że uda mi się załatwić z pracy serwer ( ͡°͜ʖ͡°)
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
@poborski28151691 Jak ma tego dużo to kupuje się serwer domowy z pamięcią rzędu 10TB albo i większą
Albo po taniości bierze się adapter na kilka dysków i kupuje kilka dysków po 4TB
100GB to teraz ważą gry, więcej maja telefony.
A i nawet zegarki mają już po 64GB
Kup większy dysk, bo SSD muszą mieć sporą ilość wolnego miejsca aby zapewnić rotację sektorów.
p------y na D lub do kosza
dorzuc ramu
zwiekszy dysk