Wpis z mikrobloga

@walokid: no więc pokonujesz taki tłok ludzi i później nazywasz się przegrywem xd. Chyba z samej definicji jednak musiałeś czymś błysnąć. W ameryce siedzą luzdie co całymi dniami robią zadania algorytmiczne i projekty i się dostać nie mogą bo tak własnie wygląda prawdziwy przegryw, a nie w kreatywny sposób wybić się nad normików i później na dynaminie zbajerować rozmowę techniczną
  • Odpowiedz
no więc pokonujesz taki tłok ludzi i później nazywasz się przegrywem

@TruecelZzaSwiatow: a co ma wykonywanu zawód do bycia przegrywem? Bycie korposzczurem to jakaś nobilitacja? Chyba tylko dla człowieka który wiedze o tym jak to wygląda czerpał z serialu the office.

dynaminie zbajerować rozmowę techniczną

@TruecelZzaSwiatow: zbajerować to conajwyżej można anetke z hr. Na rozmowie technicznej liczą się umiejętności twarde.
  • Odpowiedz
@walokid: liczy się efekt końcowy pokazujący czy na tle społeczeństwa dobrze wypadłeś. Jeśli weźmiesz sobie populację ludzką i zaczniesz ją poddawać różnym testom no to chyba mi nie powiesz, że te 10% najlepszych osobników może siebie nazywać przegrywami. Słowo przegryw pochodzi jak może się nie domyśliłeś czasownika przegrywać i chyba domyślasz się co ten czasownik znaczy. Podpowiedź: przeciwieństwo wygrywać.

Co do twojego marnego copu że miałeś słabą sytuację. Wyobraź
  • Odpowiedz
10% najlepszych osobników

@TruecelZzaSwiatow: ale na podstawie czego wybierasz tych najlepszych osobników? Jaką metryką porównujesz. Z twoich wpisów wynika że mierzysz sukces zarabianymi pieniędzmi/wykonywaną pracą co jest naiwne. Znam mase ludzi którzy są gorzej usytułowani zawodowo a mają wspaniałe rodziny, kochające dzieci i są zadowoleni z życia. A w dupie mają kase.

• Odpowiedz
no właśnie widzę po twoim światopoglądzie że o przegrywie to nie słyszałeś.

@TruecelZzaSwiatow: a ja po twoim że masz problem z empatią i nie rozumiesz że ludzie mają różne problemy i przegrywają na różne sposoby. Twoje odpowiedzi można podsumować zdaniem "Mój przegryw jest lepszy niż twój"

Bezpieczeństwo, spokój o dach nad głową i byt godny człowieka. W takich warunkach można chociaż robić co się lubi i mieć ulgę w cierpieniu.
  • Odpowiedz