Aktywne Wpisy

simplequestion +676
źródło: temp_file8183156768590002098
Pobierz
Gandezz +340
Jutro z lubą jedziemy do szpitala ze skierowaniem, jakiś płyn się zbiera w dziecku (przy płucu i przy mózgu), ginekolog był dość poważny stąd boimy się co będzie dalej (・へ・)
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac

A swoją drogą jakbyś miał jakiś problem z siszarpem to pytaj, chętnie podpowiem. Jeśli będę wiedział ofc
@HuopWsiowy: o, i to mi sie podoba
@OrionTheWarrior: Wkleił to samo co pół roku temu.
@TruecelZzaSwiatow: a co ma wykonywanu zawód do bycia przegrywem? Bycie korposzczurem to jakaś nobilitacja? Chyba tylko dla człowieka który wiedze o tym jak to wygląda czerpał z serialu the office.
@TruecelZzaSwiatow: zbajerować to conajwyżej można anetke z hr. Na rozmowie technicznej liczą się umiejętności twarde.
Co do twojego marnego copu że miałeś słabą sytuację. Wyobraź
@TruecelZzaSwiatow: ale na podstawie czego wybierasz tych najlepszych osobników? Jaką metryką porównujesz. Z twoich wpisów wynika że mierzysz sukces zarabianymi pieniędzmi/wykonywaną pracą co jest naiwne. Znam mase ludzi którzy są gorzej usytułowani zawodowo a mają wspaniałe rodziny, kochające dzieci i są zadowoleni z życia. A w dupie mają kase.
@TruecelZzaSwiatow: a ja po twoim że masz problem z empatią i nie rozumiesz że ludzie mają różne problemy i przegrywają na różne sposoby. Twoje odpowiedzi można podsumować zdaniem "Mój przegryw jest lepszy niż twój"