Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, dziwnie się czuje pisząc to tutaj bo zazwyczaj tylko czytam ale akurat w moim życiu przytrafiła się taka sytuacja ze potrzebuje tego. Piszę trochę może bez sensu ale dalej targają mną emocje. Czy jest tutaj ktoś może kto mieszka lub przebywa w Wietnamie a dokładniej w Hanoi? Moje życie się tak potoczyło że mieszkam tutaj od prawie roku. Wyszło tak ze nie znam tutaj nikogo. Osoba dla której się tu przeprowadziłem dzisiaj mnie olała (troche z mojej winy ale nie będę tutaj opowiadał mojego życiorysu). Aktualnie mieszkam tu dalej i wynajmuje mieszkanie, nie mam problemów z pieniędzmi ani niczym ale zostałem tutaj całkowicie sam. Nie wiem co mam z sobą zrobić, w Polsce nic nie zostało mi (wynajmowałem tam mieszkanie, ale zrezygnowałem przeprowadzając się do Wietnamu, porzuciłem wszystkie swoje rzeczy i wszystko co potrzeba kupiłem tutaj) a z rodziną nie mam od lat kontaktu (była toksyczna). Czuje się teraz strasznie samotny i naprawde nie wiem co z sobą zrobić, chciałbym chociaż z kimś porozmawiać czy coś. Naprawdę trudna sytuacja ale nie będę tutaj publicznie wszystkiego opowiadał. Jeśli ktoś jest tutaj obecnie - Hanoi i chciałby się napić czy coś to możecie tutaj napisać. Sam mam prawie 30 lat.

#wietnam #vietnam #hanoi #podroze #polacyzagranica #azja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moje życie się tak potoczyło że

(troche z mojej winy ale nie będę tutaj opowiadał mojego życiorysu)

Naprawdę trudna sytuacja ale nie będę tutaj publicznie wszystkiego opowiadał.

@mirko_anonim: dam sobie rękę uciąć, że sam jesteś sobie winien i szukasz pomocy na którą nie do końca zasługujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) skoro nie masz problemów z kasą to czemu nie wrócisz do kraju? Czyżbyś miał jakiś wyrok
  • Odpowiedz