Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404 a czemu kolego zgłosiłeś cały poprzedni post zamiast tylko moich komentarzy gdzie cię obraziłem? Masz na to jakis argument?( ͡º ͜ʖ͡º) będę krok do przodu i myślę że nie odpowiesz wgl żeby nie zniżać się do mnie i nie marnować czasu, na pewno o to chodzi ,co nie byku xD przyparty do muru biedny wykopeq post usunął żeby reszta nie widziała orki
  • Odpowiedz
@shelkofy: I znowu to samo, to już jest nudne. Nie mam i absolutnie nigdy nie miałem takiej mocy sprawczej, aby usuwać cudze komentarze na wykopie jeszcze nie pod swoim wpisem. Wszedłem tam ponownie z ciekawości żeby zobaczyć o co chodzi, wyraźnie tam pisze, że usunęła to moderacja, cóż co mogę napisać? Tak to jest tak wyzywasz ludzi od cweli i petów oraz oznacza innych żeby razem z tobą atakowali kogoś.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 jest tam napisane a nie pisze wariacie. Wróć do szkoły tam gdzie na przerwach wyzywają ¯\(ツ)/¯ Moim zdaniem kłamiesz ale niech Ci będzie. Uwierzę mimo,że Ty szyjesz na bieżąco i miotmanisz. W reporcie nie wiem czy wiesz ale jest powód zgłoszenia i tam jest wzmianka w stylu: atakuje mnie lub moje dobra osobiste. Więc sam rozumiesz, że to raczej na ciebie spojrzałem od razu. To jest Wykop i mało kto
  • Odpowiedz
@shelkofy: Napisanie wprost, że jeśli kradniesz swoim rodzicom kartę płatniczą żeby kupić sobie buty bez ich wiedzy to jesteś złodziejem pospolitym też pewnie było bardzo złe, co nie.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 byśmy musieli mega się rozpisać jak mamy ciągle followupowac do czegoś. Stary, nie wiem poważnie nie wiem czy to było dobre czy złe. Jakie to ma znaczeniem z tym o czym tu pisaliśmy? Czemu wgl napisałeś ten kom tam? W sensie któryś z nich się przyznał do tego czy tak rzuciłeś? Bo ja teraz autentycznie jestem skołowany i nie wiem po co wgl gadać o tym konkretnie ale ok
  • Odpowiedz
Nie obchodzi mnie co kto robił kiedyś pod twoim adresem. Skumaj to wreszcie i nie używaj tego jako tarczy xD

@shelkofy: A powinno obchodzić. Czyli jeśli ktoś coś robi w moją stronę to jest spoko, ja zrobię to samo dokładnie w jego stronę to już jestem hipokrytą?
  • Odpowiedz
@Cztero0404 ja rozumiem o co Ci chodzi ale czemu mam brać creditsy za to? Mało mnie obchodzi wasza sprzeczka i nawet nie wiem o co chodziło konkretnie. Może on się zachował źle a może ty. Bardziej się skupiam na tym co dziś było między nami. EDIT: możemy później pogadać prywatnie bo nie chce tu śmiecić. Jak będziesz mieć czas i chęć to tak zrobimy. Jak nie to wrócimy tu śmiecić. Chodziło
  • Odpowiedz
@shelkofy: Słuchaj a raczej czytaj mordeczko. Mi absolutnie nie chodzi oto żeby się kłócić bo osobiście jestem już tym zmęczony po prostu, sam widzisz dziś z tobą wcześniej z kim innym a nawet kilkoma osobami jednocześnie jestem już po prostu zmęczony tym. Nie chodzi mi też oto żeby mnie ktokolwiek lubił bo jak to kiedyś Eldo rapował ''w życiu nie chodzi oto żeby sympatię zdobywać'' ale mój konflikt z niektórymi
  • Odpowiedz