Aktywne Wpisy
nowszyja +171
Prokurator zrobił byłemu rektorowi Uniwersytetu Przyrodniczego test z wiedzy, jaką powinien posiadać absolwent studiów MBA - wynik był katastrofalny. Z kolei rektor Politechniki Wrocławskiej przyznał, że dostał dyplom, choć żadne zajęcia się nie odbyły.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
W jakim kraju my żyjemy, że dyplomy uczelni kupują rektorzy? No ale dajce 3% PKB na naukę i 100% podwyżek to na pewno będzie lepiej xD
#wroclaw #studia #chlewobsranygownem #polska

thisismaddnes +37
Dzisiaj minie miesiąc abstynencji #alkoholizm . W nawiązaniu do poprzedniego mojego wpisu ,kiedy były to początkowe 5 dni. Trzymam się dzielnie i czuję się tak świetnie, że zamiast kryzysów to tylko napędza mnie każdy kolejny dzień do pozostania w trzeźwości.
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało

Mirki o co tu chodzi? Kupiłem sobie starter za 5zl w żabce do rejestracji na stronach no i takie SMS mi przychodzą. Ja nawet na tym koncie nic nie mam to gdzie mi plus chce naliczyć koszty? Komornika wysłać na dane karty SIM?
#telefony #gsm #android
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dopóki nie wykonałeś odpłatnej usługi (typu wysłanie SMSa, wykonanie telefonu etc.), to możesz też nie mieć dostępu do panelu zarządzania numerem (ciekawe czy tak jak Orange przy recyklowaniu numerów, też są problemy).
Bo to