Aktywne Wpisy

new-object +330
Normalne miasta w Europie:
1. Wybuduj metro
2. Wybuduj tramwaje
3. Stwórz linie autobusowe
4. Dojazd do każdego miejsca w mieście jest znacznie szybszy komunikacją miejską, niż samochodem.
5. Widzisz że ludzie korzystają z komunikacji miejskiej. Tylko poza miasta jeżdzą nadal samochodem.
1. Wybuduj metro
2. Wybuduj tramwaje
3. Stwórz linie autobusowe
4. Dojazd do każdego miejsca w mieście jest znacznie szybszy komunikacją miejską, niż samochodem.
5. Widzisz że ludzie korzystają z komunikacji miejskiej. Tylko poza miasta jeżdzą nadal samochodem.

BasTajpan +56
Jazda próbna po spisaniu umowy xD #motoryzacja #heheszki
źródło: image_picker_8F4B372A-23ED-46C5-894B-5B71C7546F3A-83619-0000275E7E7387F6
Pobierz

Mam zadanie i nie wiem jak się za to zabrać i kogo szukać. Potrzebuje narzędzia/apki kyltora na podstawie danych exportowanych do excl itp formaty będzie mi tworzyć raporty. Chodzi o sprzedaż. Np ilu klientów kupiło dany produkt. Który handlowiec sprzedał najwięcej. Ustalać taski i sprawdzać realizację.
Trochę CRM ale z racji że mała firma to duże programy są za duże i my jesteśmy za mało a małe są za drogie i za dużo customizacji. Może da się coś zrobić a apce itp? Program który da co chce i będzie liczył i analizował na podstawie plików jeśli wskaże co i jak z jakiego pliku i której kolumny.
@Badyl69: skąd tag devops? xD
@BreathDeath o czyli spec od pythona to już trop
@Badyl69: jak to ma być apka mobilna to polecam flutter i ten pakiecik
https://pub.dev/packages/excel
@Badyl69: Nie wiem jak bardzo skomplikowane masz te excele, ale wydaje mi się, że ChatGPT spokojnie ogarnie...
@szymeq2001 ok dzięki