@JackBauer666: U mnie to od zawsze odkąd tylko wszedł do oferty był dostępny. Tutaj też w pierwszym lepszym monopolowym jest. Gdzie Ty żyjesz, że taka posucha?
@lucashb: Slaskie. W ogole ta APA to jest jakas nowosc w mojej pieronce, nigdzie indziej tego wczesniej nie widzialem. W ogole wstyd, ze ten koncerniak bije niektore krafty, ale mi tam pasuje, cena calkiem ok
@JackBauer666: Dokładnie. Cały czas trzyma tą samą jakość. Z kraftami jest różnie. Raz jest super a za drugim może nadawać się tylko do wyłania do kibla.
@lucashb: żywiec APA to jest j----e mistrzostwo wśród koncerniaków. Lubię krafty, ale jak widzę na półce jedno i drugie, to walczę ze sobą, czy warto eksperymentować, czy jednak wziąć coś co jest sprawdzone i dobre.
@emitar: Best Kebab ogólnie całkiem niezły. Wybrałem go bo miał najwyższą ocenę w pobliżu. Te 4,8-4,9. Wiadomo nie ma w okolicy konkurencji. W zestawieniu np. z warszawskim efesem pewnie by miał że 3 gwiazdki.
@lucashb z tym może i tak ale koncerniaki też zaliczają wzloty i upadki. Żywiec był długo paskudny a dziś spróbowałem i póki co nie wali denaturatem i w smaku znośny. Karty zaś pije za rzadko i różne nieregularnie żeby ocenić ich stabilność
Smacznego mirek
U mnie zawsze był w żabce i sklepach osiedlowych.