Aktywne Wpisy
mickpl +375
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
VaizardOmbre +13
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
majtczak < guwno < peretti
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy ta kobieta coś zawiniła? Czy zrobiła coś złego? Czy uczestniczyła w tym wypadku?
Jak jesteś taki cwaniak to wrzuć też swoje dane :) posprawdzamy sobie troszkę i poplujemy hejtem
Idąc drogą wykopków, to pod tagiem #przegry powinni im jechać po starych aż miło, że takie niedojdy życiowe wydali na świat xD
@Notes: Spokojnie pani Marlenko
Jak jesteś taki mądry to odpowiedz mi proszę co ta kobieta zrobiła złego?
Jakiego przestępstwa dokonała że jej dorobek życiowy jakim jest wykształcenie i praca poszedł się j---ć przez wykopki.
Albo inny przykład: jakiś idiota opisał kłótnie z jakimś mechanikiem a wykopki zniszczyły w internecie biznes jakiemuś niewinnemu mechanikowi z drugiego krańca Polski…
@Pracuje_zdalnie_chyba: Aż musiałem zrknąć
Jak by na to popatrzeć to bohater zginął eliminując z drogi pirata drogowego
Ha tfu na bolszewicką mentalność brania się za rodziny. Prymitywna swołocz.