Aktywne Wpisy

Rihter +675
Kilka lat temu zapytałem tutaj ekspertów czy warto wchodzić w związek z kobietą która ma dzieci. Ilość pomyj która została na mnie wylana była niezliczona. Twierdziliście że będę w hierarchii za psem. Że będę mieć tylko obowiązki i żadnego prawa głosu.
Teraz po kilku latach mogę wam powiedzieć że mieliście rację ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z życia ucięte kilka lat + spora suma pieniędzy ale głowa do góry
Teraz po kilku latach mogę wam powiedzieć że mieliście rację ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z życia ucięte kilka lat + spora suma pieniędzy ale głowa do góry

asdfghjkl +104
Najlepsza oliwa? Od drzewa, które myśli, że to już koniec. Tak to właśnie jest mili państwo ¯\(ツ)/¯
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.

#frajerzyzmlm
źródło: temp_file5659441600444081444
Pobierzwidzialem jak oni dacia jezdza w kilka osób xDD zaraz po godzinnym wynajeciu lambo
#frajerzyzmlm
Jasne, ze to nie jest mala kasa ale tez nie przesadzaj, ze to jest jakas wielka kasa biorac pod uwage koszt auta, ubezpieczenia itd. Cos takie np jako prezent na 40ste urodziny.
A ta dzida tepa ze zdjecia p------i ze