#dcs Skończyłem dwu tygodniowy test F18 i jestem mega oczarowany tą maszyną. Kiedy będą jakieś zniżki bo cena 80$ jest moim zdaniem trochę odklejona. Swoją drogą to słyszałem o 50% zniżce na pierwszy zakup ale nic takiego nie widzę gdy chcę kupić moduł.
@Morty1337: Jak dla mnie to najlepszy samolot w DCS i bardzo prosty w obsłudze (o wiele łatwiejszy niż Jaszcząp). Ale jak kupisz F-18 to koniecznie z modułem Supercarrier ;)
@Morty1337: Zniżka jest tylko w sklepie ED. Nie przenosi sie na Steam. Co do samolotu to polataj sobie jakimś warbirdem zeby zrozumieć ze nie o klikanie MFD w DCS chodzi.
@WielkiElektronig: faktycznie, zlikwidowali zniżkę na pierwszy zakup. Pozostają więc wyprzedaże, w sumie to są kilka razy do roku także tragedii nie ma ale są moduły, które chyba nigdy nie są przecenione 50% na wyprzedażach więc dla kupujących pierwszy raz trochę strata.
@WielkiElektronig @prestidigitator86 To trochę słabo, że już tego nie ma. Chciałem trochę wydać mając te 50% rabatu a tak to czekam na zniżkę F-18. Testuję sobie teraz A10 a potem na testy wezmę F-16. A co sądzicie o Flaming Cliffs 3? Warto kupić czy tak średnio?
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Ale jak kupisz F-18 to koniecznie z modułem Supercarrier ;)
Co do samolotu to polataj sobie jakimś warbirdem zeby zrozumieć ze nie o klikanie MFD w DCS chodzi.