Wpis z mikrobloga

• 4
@tomek001Hej z takich śmiesznych ogłoszeń to jeszcze widziałem że szukali jakieś typki partnerek na weekend w Poznaniu bo podróżują i też sporo komentarzy chętnych babeczek było ale tamci akurat wstawili zdjęcie i całkiem przystojnymi mężczyznami byli, ale nie murzyni, lekko opaleni
  • Odpowiedz
@Kolarzino: ej to jest dobry pomysł na bait xD jak już się odezwie jakaś jowita ze ma swój place to napisac do niej już z konta zakolaka z podlasia
  • Odpowiedz
  • 3
@oryginalnynick209: @AlexBrown nastepnym razem, osobiscie robie screeny i nie trzymam w schowku linkow do takiego syfu

na tiktongu latwiej znalezc takie łajdactwa typu m----n nagrywa filmik jak zwiedza jakies miasto w polsce a julczyska chca sie zesrac w komentarzach z podniecenia
  • Odpowiedz
  • 14
@Damntrain I jak zwykle prawodpobnie przez Oleczke która uważa się za równościową i walczącą z patriarchatem komentarz napisany odwołujący się do męskości xd co z was za mężczyźni. Żyje w równości ale od mężczyzn będę oczekiwała tradycyjnych ról - wtedy kiedy mi wygodnie i jak mi wygodnie akurat tę rolę zinterpretować i wejść innym na ego
  • Odpowiedz
@Damntrain: to nic nowego dla p0lek. Pablo Gonzalez ruski agent KGB dostał sie do Polski. Poderwał dziennikarke Gazety Wybiórczej która poleciała na hiszpana (tak naprawde ruska) i pisała w polskich i nie tylko mediach paszkwile pod dyktando swojego hiszpanskiego ksiecia. Jesli Pablo wrobił całą gazete wybiórczą w tym naczelnego to czego się spodziewać po Julce z fejsbuka.
  • Odpowiedz
@awful2: a latały plotki po twitterze, ze nie ona jedna padła jego ofiarą ( ͡° ͜ʖ ͡°) zero zaskoczenie w końcu ich wspolne mieszkanie to było miejsce schadzek całej postepowej elity. Pablo byl na tyle miły, ze uzyczał im powerbanków do podładowania telefonów XDDD
  • Odpowiedz