Aktywne Wpisy

PachneImbirem +100
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
ATAT-2 +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Kupiłem monitor mini-led za 3000zł, i wystawiłem za cenę gorszego mini-leda tego samego producenta gdzie mój produkt najtaniej w sklepach kosztuje 800zł więcej. Od pół roku nie chce się sprzedać a już 500zł obniżyłem, 3 osoby obserwują ale nikt nie pisał. Parę razy był włączony bo kupiłem oleda i nie chce się sprzedać a czas na zwrot minął. Nie śmiejcie się, ale atrakcyjniejszej ceny nawet na ebay tego monitora nie ma. Co zrobić? Prawie 50% obniżyłem cenę i nie wiem czy ludzie nie mają pieniędzy, bo zwykle w ciągu miesiąca udało mi się inny monitor sprzedać i to za wyższą cenę...
#pytanie #monitory #komputery #pcmasterrace #elektronika
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
pewnie myślą, ze wadliwy.
albo napisz jaki to model masz i za ile sprzedajesz to zobaczymy co jest problemem, bo jak to jakiś Cooler Master Tempest GP2711 to się nie dziwie, ze nikt nie chce xd
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: wcale się nie dziwię, że nikt tego nie chce. 27" za 3k?
@mirko_anonim: za granicą 500€, w komputroniku 4k.
Wolał bym nowy z zagranicy ścignąć.
co z tego, ze duży jak obraz słaby i jeszcze się rozmywa w ruchu jak to VA?
on nie ma oleda tylko mini led, i jak ta iyama tez nie jest to odstaje wybitnie nawet
Oczywiście miałem na myśli miniled, ale mam dwa oledy tv w domu i z przyzwyczajenia napisałem oled. Prawda jest taka, że zawsze jest
Ale 1440p to rozdzielczość do 27", kupując większy monitor oczywiście musisz brać większą aby nie stracić ostrości.
1440p przy 32" to mniejsza niż fhd przy 24" więc downgrade.
Pisałem to z punktu widzenia, że jak kupujesz 32" to idziesz w 4k i tu karty robią przysiad na butle, wystarczy popatrzeć choćby na wydajność nowego wukonga, ledwo 4090 daje radę a coś czuję, że będzie tylko