Wpis z mikrobloga

Jestem śmieciem i mam dość.
Rodzice grożą mi że wyrzucą mnie z domu jak nie przestanę używać narkotyków bo boją się że przyjdzie policja i wszystkich aresztuje (swoją drogą wtf)

Dziewczyny nie mam i żadna nie chce się ze mną nawet spotkać
Pracować mi się nie chce bo po co mam płacić podatki na 800+ itd a co zarobię to i tak nie wiem na co mam wydawać te pieniądze

Chciałbym pojechać za granicę ale tyle roboty z załatwieniem wszystkiego

#depresja #zalesie #gorzkiezale #tfwnogf #samotnosc
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegrywam_przez_miasto: A kto Cię bardziej wkurza i grozi, matka czy ojciec? Może zgłoś mniej lubianego rodzica na policję, że Cię faszeruje lekami, do tego podrzuć mu m------n albo jakiś inny specyfik do kieszeni. Przynajmniej coś się będzie działo, wyrwiesz się z nudy, a i w domu się rozluźni, jak rodzic pójdzie siedzieć.
  • Odpowiedz
@przegrywam_przez_miasto:
nie kradzież czyli masz na to zgodę właściciela?

skończ z wymówkami. inaczej byś gadał jakbyś to ojciec Ci podkradał n-------i

nie, nie jest to samo. równie dobrze ocjeic może CI kasę zabrać z portfela bo i tak wspólny dom wiec wspólny makatek bo i tak razem utrzymujecie gospodarstwoe
  • Odpowiedz
rodzice pozwalają Ci u siebie mieszkać wiec im tym bardziej się należą wszystkie Twoje oszczędności.

pomaganie w domu w któym mieszkasz to Twój obowiązek. to Ty to robiąc spłycasz dług u rodziny która CI dała dach nad głową pomimo, ze jesteś dorosły.

do reszty i chyba ćpanie szare komórki wyżarło jak myślisz, że nie robisz czegoś zasługującego na potępienie.
zachowaj wymówki dla siebie. złodzieju
  • Odpowiedz
czasem jest to efekt działań chorego, zarówno stylu życia jak i nadużywanych substancji. wiele narkotyków samo w sobie ją wywołuje po używaniu zbyt częstym, nawet leki uspokajające.

czy tak jest w tym wypadku to nie wiem, na pewno to wcale nie pomaga na zdolność do wyleczenia się z niej co robisz tylko pogarsza to, a to już Twój wybór.

tak samo jak Twoje działania są wynikiem wyboru, depresja nie
  • Odpowiedz
@10129: ależ p---------e o wolnym wyborze xD

czasem jest to efekt działań chorego

Nie, nigdy. Działania to zawsze skutek. Jakby nie czuł się źle, to nigdy by tak nie zadziałał.
  • Odpowiedz
czyli wszyscy ludzie którzy się czują źle tak robią? otóż nie, tylko garstka.

prosiłem już chyba aby skończyć z wymówkami. 'aLe tO nie MojA winA jaK sIę zAchOwuJe nie MaM nA niC wpłYwu i Nie poNopszĘ odPoWieDzialności za To co RObię. Hurr Durr niC niE zależY od Nas'

jak masz marnować mój czas na takie coś to sobie daruj bo mi się miejsce kończy na czarnej
@ThiefSuper:
  • Odpowiedz