Aktywne Wpisy

ka-lol +35
Denerwujące jest to usilne promowanie kobiecej piłki nożnej i robienie z jakiejś typiary co to niby gra w jakiejś ważnej drużynie, sportowca na miarę Lewandowskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Doradzicie, który układ kuchni wam się wydaje lepszy? Mamy z żoną dwie różne propozycje i ciężko nam się zdecydować. Wstępnie wyvbraliśmy długą wyspę z wąskimi przejściami ale trochę się boimy tych wąskich miejsc (najmniej 70cm)
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
źródło: lyoutB
PobierzKtóry układ?
- A (długa wyspa) 13.0% (30)
- B (krótka wyspa) 87.0% (200)

![[Video] Rolnicy z desperacją ratują zboże przed ogniem.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/839d21a1aee105b3e9154a3e8a1c8fc7cf143bf1e561cf0f2f715bf2b6e69ace,q80.jpg)

@przegrywam_przez_miasto: faktycznie xD
@przegrywam_przez_miasto: po co? robić na ich 800+ ?
nie dość, że ćpun to jeszcze złodziej (・へ・)
nie dziwie się rodzinie
Zresztą to jest w jednym domu więc to tak samo jak jesz wspólny chleb
rodzice pozwalają Ci u siebie mieszkać wiec im tym bardziej się należą wszystkie Twoje oszczędności.
pomaganie w domu w któym mieszkasz to Twój obowiązek. to Ty to robiąc spłycasz dług u rodziny która CI dała dach nad głową pomimo, ze jesteś dorosły.
do reszty i chyba ćpanie szare komórki wyżarło jak myślisz, że nie robisz czegoś zasługującego na potępienie.
zachowaj wymówki dla siebie. złodzieju
Nie, nigdy. Działania to zawsze skutek. Jakby nie czuł się źle, to nigdy by tak nie zadziałał.
prosiłem już chyba aby skończyć z wymówkami. 'aLe tO nie MojA winA jaK sIę zAchOwuJe nie MaM nA niC wpłYwu i Nie poNopszĘ odPoWieDzialności za To co RObię. Hurr Durr niC niE zależY od Nas'
jak masz marnować mój czas na takie coś to sobie daruj bo mi się miejsce kończy na czarnej
@ThiefSuper:
Julka która nic nie wie o życiu i rady typu jak nie masz dziewczyny to załóż tindera albo jak jesteś chory to idź do lekarza i się wylecz