Wpis z mikrobloga

Jestem śmieciem i mam dość.
Rodzice grożą mi że wyrzucą mnie z domu jak nie przestanę używać narkotyków bo boją się że przyjdzie policja i wszystkich aresztuje (swoją drogą wtf)

Dziewczyny nie mam i żadna nie chce się ze mną nawet spotkać
Pracować mi się nie chce bo po co mam płacić podatki na 800+ itd a co zarobię to i tak nie wiem na co mam wydawać te pieniądze

Chciałbym pojechać za granicę ale tyle roboty z załatwieniem wszystkiego

#depresja #zalesie #gorzkiezale #tfwnogf #samotnosc
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@10129: Każdy człowiek, jakby czuł się dokładnie tak jak on, robiłby dokładnie tak samo jak on. Tak działa rzeczywistość. Nie myśl sobie, że to jak się czujesz, jaką masz ochotę, jakie podejmujesz działania i czy w ogóle jesteś w stanie je podejmować, to jest coś, co sobie kiedykolwiek wybrałeś. Tańczysz tak jak ci w organizmie zagra i tyle. Jak ci namiesza we łbie, w wyniku czego zaczniesz czynić tak jak
  • Odpowiedz
brakuje w tym co gadasz czegoś, wiesz? twardych badań to potwierdzających. bo gadanie nic nie znaczy jak chcesz stwierdzić, ze nie mamy na nic wpływu ostatecznie żadnego, tu potrzebuje twardych dowodów.

ja nigdzie nikogo nie obwiniam za to, zę cierpi tylko za decyzj e jakie podejmuje. cierpieć sobie może, ale niech cierpi bez bycia szkodnikiem.

same filozoficzne przemyślenia bez niczego na ich poparcie. jednak czarna bo prosiłem o nie marnowanie mojego czasu
  • Odpowiedz