Aktywne Wpisy

Karyp +72
Drodzy Mirki, Mirabelki i chciałbym was o cos poprosic. Otoz moi rodzice w w wieku emerytalnym wpuscili do domu akwizytorke (zona chlopa co kiedys remonty w domu robil) ktorej po 2 godzinnej prezentacji udalo sie im sprzedac za 2900 zl widoczny na zdjeciu zestaw do ekologicznego sprzatania. Nie jestem zwolennikiem mowienia innym na co maja wydawac pieniadze ale wydaje mi sie ze jest to scam na poziomie wciskania garnkow emerytom. Nie mam
źródło: scam
Pobierz
PanTuNieMieszkasz +764
źródło: 1000014508
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: to dla faceta najważniejsze, kasa i bycie służącą
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: No dla większości facetów to pewnie tak, patrząc na ich umęczone partnerki. Wystarczy spojrzeć na kobietę i od razu widać, która ma dobrego, wrażliwego faceta, a która robi jedynie za niewolnicę. Związek wcale nie polega na usługiwaniu drugiej osobie, kosztem siebie, by ta mogła leżeć do góry brzuchem. Na każde zawołanie to byli kiedyś niewolnicy, ale przypominam, że te czasy się dawno temu skończyły.
Z tym, że istnieją też normalne związki.
The end.
@Mathas: Dokładnie, dlatego nie rozumiem z czym faceci mają taki problem, że nadal nie opanowali obsługi tych sprzętów i usilnie szukają służącej, by zastąpiła im mamę i włączała tą pralkę, odkurzacz, termomixa (u mnie nikt czegoś takiego nie posiada) itd, przecież wystarczy włączyć i samo się wszystko robi bez żadnego wysiłku, w