JestemKolejnymRozowymPaskiem
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
144
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
P.....t
47
adrninistrator
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: zostaw go w spokoju, gdyby to była kobieta to można by na niej psy wieszać, ale na chłopaku to nie, co ty
17
NieBendePrasowac
słaby bait

@mk321: ciężko pisać że to bait, skoro OPka niemal wprost o tym informuje tagiem. Wiadomo, że nierealistyczny, ale w założeniach nie miał taki być tylko wyśmiewać oryginalnego OPa
8
mk321
@JestemKolejnymRozowymPaskiem słaby bait, bo nawet troszkę nie próbuje być realny. Nie wiesz na czym polega praca analityka.

Złapać się na to mógłby tylko ktoś, kto też nie wie jak wygląda praca analityka.

I tak siedzicie sobie razem w tym wzajemnym kółeczku spie*dolenia.
4
wykopranger
@JestemKolejnymRozowymPaskiem na szczęście tacy tracą pracę przy pierwszych redukcjach #pdk
4
ptaktryk
3
mk321
@cl_master na jakie tagi mam spojrzeć? Przecież napisałem, że to bait, a w oryginalnym poście od kilku godzin się udzielam, więc nie wiem o co ci chodzi.

https://wykop.pl/wpis/77695897/mam-w-pracy-analityczke-na-stanowisku-analityk-sys#271783095

@BreathDeath @Ksiega_dusz: No to zostań analitykiem systemowym. Ja nie wiem gdzie masz problem. @slapdash @Ksiega_dusz: te, to może przestań walić konia i wbijaj na analityka? I zarabiaj 1k mniej? Przecież chodzi o to, że on się uczył, ma doświadczenie i zarabia niewiele więcej niż ktoś kto nic nie umie, ma w------e, ale liże dupę tym wyżej.

4 plusy

więcej
2
K.....n
K.....n
@Ksiega_dusz co powiesz na swoją obronę?
1
buntowniczaczupakabra
@ptaktryk: Spójrz na ostatni tag a potem przeskroluj niżej do wiadomości Jacy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
tellet
a po co to komu? a dlaczego?

@JestemKolejnymRozowymPaskiem: jeśli dev, na stanowisku deva a nie architekta, zadaje takie pytania, to problemem jest nie tyle on, co organizacja pracy w firmie, że o projekcie nie wspomnę.
1
Zblizeniowy
Zblizeniowy
z jakim mikroserwisem mam sie połączyć?

@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Powiedz mu, żeby połączył się z Mikroblogiem
1
c.....r
@mk321 Boże ludzie, spójrzcie na tagi
1
szmichal
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: nie po to gość jest klepaczem by tłumaczyć się klientowi do 20 że coś nie działa xD Jakbym był crud developerem tez bym położył lachę i odpalił premierka w csa punkt 16
0
m.....j
m.....j
0
hehehhhehe
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: koleś ma rację. Kogo to obchodzi i po co? Korpo to syf, uciekajcie!
0
sayo300
sayo300
@JestemKolejnymRozowymPaskiem:"Gruba ty już nie pijesz "
0
c.....r
0
PanKapusta
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Szanuję za ten burn o LoLu XD
0
K-S-
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Zawsze mi się wydawało że ciężko zostać programistą java.
0