Wpis z mikrobloga

Jakby mi ta azjatka pozwoliła wjechać w te c--e to bym jej załatwił tylu frajero-znajomych że awansowałaby do CEO tej piramidy finansowej
  • Odpowiedz
@grzmot_cebula To już nie chodzi o to, że account balance jest 0 tylko, że 2 przelewy mają oznaczenie że są prognozowane a link wygląda jakby był demem a nie produkcją (ten fragment office2 to sugeruje)
  • Odpowiedz
@Tuciemam69: Zawsze mnie r---------a że to zawsze jest "robienie biznesu" XD Ktoś musi iść tyrać w kopalni, przetworzyć to, sprzedać i ma zysk, a tu zysk jest z... robienia biznesu XDDD
  • Odpowiedz
@Tuciemam69: to uczucie gdy znam typa który z mlm zarabia ok 6,5k miesięcznie, a dowiedziałem się o tym przypadkowo w trakcie jakiegoś spotkania xD
w sumie rozwaliło mi to troche łeb, bo typ jest po 30 i jest radcą prawnym (i synem sędziego XDDD) więc k---a jakby dziwne w c--j combo, ale kminił, że zajął sie tym na studiach z ciekawości i nie p------i sie w jakieś własne sieci kontaktów
  • Odpowiedz
@Tuciemam69: mityczny biznes xD jaki z tego moral ze ci losowi ludzie zarabiaja dobrze? Zmien swoje nastawienie, badz lepszy, staraj sie. Kto sie na to lapie??
  • Odpowiedz
@eltanol3000: Bo MLM sam w sobie nie jest niczym nowym, przecież Avon/Oriflame to typowi przedstawiciele MLM. Tylko subtelna różnica jest taka, że firmy te oferują rzeczywisty produkt, a tamte debile oferują "sygnały" tradingowe, ale ich wiedza o finansach skończyła się na oglądnięciu dwóch filmików poświęconych temu tematowi.
  • Odpowiedz
@Tuciemam69: Czy ja dobrze słyszę że ta pierwsza przeliczyła te "50 tysięcy dolarów" na "200 złotych miesięcznie"? No to chyba nie zarabia w dolarach amerykańskich tylko jakiś innych.
  • Odpowiedz
  • 1
@pixie szybko sprawdziłem i rzeczywiście ma rację bo to 196.3k PLN czyli można w zaokrągleniu powiedzieć że to 200k chyba że jesteś małostkowy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz