Powiem Wam, że nie spodziewałem się tego, że jak napiszę że warto dbać o siebie, myć zęby i podkręcić swój status i wizerunek by polepszyć opcje matrymonialne to spotka się to z takim oporem. Przykład:
ja #!$%@? żeby takie cuda odwalać byle tylko dotknąć cipska xD
- cuda czyli mycie zębów? ( ͡º͜ʖ͡º)
Zasugerowałem też upgrade ubioru i środka transportu może delikatnie ponad stan na daną chwilę i usłyszałem odpowiedzi o tym, że nie chcecie być pozerami albo nie chcecie blachary no i że ubrania z motywami fantasy i anime są przecież spoko.
To ja odpowiem raz jeszcze, że zęby brudne z gówna, ubrania z motywami anime i zagazowana skoda Fabia spowodują, że wszystkie kobiety nieważne czy blachary czy nie jednogłośnie raz na zawsze zatrzasną Wam drzwi do reprodukcji waszego materiału genetycznego i po tym jak dostaniecie już łokcia tenisisty od walenia konia to zdechniecie samotnie w Waszych jaskiniach grając w gry i kolekcjonując figurki z warhammera.
Czasami gdy sytuacja jest beznadziejna i ktoś nie jest chadem to albo ma opcje “fake it till you make it” podczas której może się czegoś nauczy i zdobędzie trochę pewności siebie albo czeka go wieczna samotność - uważam, że z dwojga złego lepiej wybrać to pierwsze.
@spiritualChad: Boże, możesz być zadbany ale wciąż nic co to nie da, lol. Ja myję zęby, ubieram się chyba normalnie (nie interesuje się za bardzo modą) i co? Dbać dbam o siebie dla siebie, ale żadnych opcji dodatkowych z tego nie mam
@Pralko-suszarka: to przeczytaj sobie uważnie poprzedni wpis i się zastanów czy na pewno zrobiłeś wszystko co w twojej mocy, samo mycie zębów nie wystarczy ale jest dobrym początkiem ^^
@Voltrex: wykopek to nigdy nie ogarnia logicznego myślenia... To był zbiór porad dla spierdonów żeby kogoś poznać. Znajdzie się pewnie ktoś kto zębów nie myje i rucha co nie oznacza że trzeba mieć brudne z gówna zęby żeby poruchać ¯\(ツ)/¯
@spiritualChad: +1. ostatnio ogarniam kolegę, który mieszka w nieco większym, ale umierającym mieście. Trochę się żali, informuje o progressie w pracy nad sobą etc. Widze samego siebie sprzed lat, gdy myślałem że to jest trudne. Od paru lat jestem w związku i straciłem trochę tego męskiego charakteru podrywacza, ale to jest jak z jazdą na rowerze - raz się nauczysz, pamiętasz na całe życie. Prawdą jest to, co mówi Musisz
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Powiem Wam, że nie spodziewałem się tego, że jak napiszę że warto dbać o siebie, myć zęby i podkręcić swój status i wizerunek by polepszyć opcje matrymonialne to spotka się to z takim oporem. Przykład:
@semilanceata
- cuda czyli mycie zębów? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zasugerowałem też upgrade ubioru i środka transportu może delikatnie ponad stan na daną chwilę i usłyszałem odpowiedzi o tym, że nie chcecie być pozerami albo nie chcecie blachary no i że ubrania z motywami fantasy i anime są przecież spoko.
To ja odpowiem raz jeszcze, że zęby brudne z gówna, ubrania z motywami anime i zagazowana skoda Fabia spowodują, że wszystkie kobiety nieważne czy blachary czy nie jednogłośnie raz na zawsze zatrzasną Wam drzwi do reprodukcji waszego materiału genetycznego i po tym jak dostaniecie już łokcia tenisisty od walenia konia to zdechniecie samotnie w Waszych jaskiniach grając w gry i kolekcjonując figurki z warhammera.
Czasami gdy sytuacja jest beznadziejna i ktoś nie jest chadem to albo ma opcje “fake it till you make it” podczas której może się czegoś nauczy i zdobędzie trochę pewności siebie albo czeka go wieczna samotność - uważam, że z dwojga złego lepiej wybrać to pierwsze.
#przegryw #tinder #badoo #randkujzwykopem #stulejacontent
Komentarz usunięty przez moderatora
@spiritualChad: jak czad sobie nosi koszulki w anime dziewczynki to wtedy jest quirky :D