Aktywne Wpisy
SereneCipher +52
Jestem albo smutna, albo w-------a, albo zmęczona.
Praktycznie nic pomiędzy. Naprawdę tak wygląda życie? Czy ja robię coś nie tak?
Praktycznie nic pomiędzy. Naprawdę tak wygląda życie? Czy ja robię coś nie tak?
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Widzę że wykopki już podłapały temat lemoniady i pompują bańkę że to źli ludzie zgłaszają biedne dzieciaczki do sanepidu ojjojojojooojjj.
Chcielibyście pić napój niewiadomego pochodzenia z niejasnym składem a dzieci jak to dzieci mogą do niego dla żartów napluć czy nasikać.. Chcecie??? Jakaś babcia 70 kilku letnia ze słabym zdrowiem będzie chciała nie pomyśli kupi i co? Będzie to co w Stalowej Woli z mięsem?
Już w swoim mieście zgłosiłem, prawo ma być prawo dla każdego równe a nie że bombelki mogą więcej i omijać przepisy bo HUURRR DUUURRR UUNIII SIEE UCZOOO ROBOTY I PRZEDSIĘBIORCZOŚCI...
To nie nauka bo światem rządzą reguły i na rynku rządzą reguły co najwyżej jest to nauka jak oszukać państwo i obejść przepisy.
Ale nikt chyba normalny i zdrowy nie będzie do tego zachęcał młodych,kryminalistów i oszustów podatkowych mamy i tak na pęczki nowych nie potrzeba.
Zgłaszać!!!
Bo się zrobi drugi Bangladesz,po coś BHP i przepisy sanitarne są.
#bekazpodludzi #polska #biznes #prawo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tymczasem w zakładzie spożywczym gdzie po magazynie biegają szczury kontrola sanepidu jest zapowiadana z wyprzedzeniem, i to takim żeby się zdążyło wszystko przygotować. Gdybyś widział jak taka sklepowa żywność jest produkowana to najpierw byś osiwiał a później zdechł z głodu
Widać, że nigdy nie pracowałeś w gastro, czy choćby w mięsnym (te praktyki 'odświeżania' mięska, mniam).
Państwo u nas jest kartonowe w tych sprawach, królują koneksje, łapówki i wcześniejsze zapowiedzi kontroli. W pozostałym czasie jesz i tak coś, czego nikt nie sprawdzał.
Wsadzenie wszystkiego pod urzędniczą kontrolę nie uczyni tego kraju ani
@mirko_anonim: A po polsku?
ale lemoniadka to niepodobna jest co jest nie koszerne????
─────────────────────
·
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Nikt nie krzyczy że chce być wolny, każdy drze mordę żeby somsiad był trochę mniej niż on.
Ch0j wam w d&pska karaluchy, mentalnie byliście, jesteście i będziecie zawsze kacapami.
Albo aferę z solą spożywczą?
G---o ci da to twoje "państwo".