Wpis z mikrobloga

Hej, od kilku lat pracuję w #it i dostałem nową ofertę pracy. W obecnej pracy zarabiam ok. 57-58k miesięcznie. W nowej pracy zarabiałbym 59k miesięcznie + kondomowe środy. Waham się, bo w obecnej pracy mam spinę z szefem i obciąga mi tylko raz w tygodniu. Z kolei w tej nowej pracy są technologie, których jeszcze nie ogarniam (mspaint, notatnik, utwórz skróty tutaj). Co byście wybrali? #pracbaza #zarobki
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czerwony_jak_WIG20: ja też bałem się zmieniać pracę co trzy tygodnie, bo nie byłem pewien, czy nauczę się technologii windows movie maker. Na szczęście się odważyłem i zmieniam pracę, jak wykopek majtki, czyli co dwa tygodnie.
Dzięki temu, za każdym razem, moja pensja rośnie o połowę, a przynajmniej o trzy czwarte. Jak tak dalej pójdzie, to nie będę musiał kupować papieru toaletowego, bo i po chodzić do sklepu, jak ma się
  • Odpowiedz
@Kotouak: ale co ty masz do pacyfiku?, ja teraz przebywam na wyspie Kuku lulu na Pacyfiku i sobie chwalę. 2h pracy zdalnej i plaża, wino, kobiety, taniec l, spiew.

P.S. Windows movie maker jest dla ciot. W życiu byście nie potrafili używać kosza (tu opróżnij, tu przywróć itp.)
  • Odpowiedz
@zibigk:

P.S. Windows movie maker jest dla ciot. W życiu byście nie potrafili używać kosza (tu opróżnij, tu przywróć itp.)

Wszystko się zgadza - pracuję w softłer hałzie Ciotecki & Partners. Zajmujemy się produkcją kolorowych widżetów, które zjadają niepotrzebnie kupę ramu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz