Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 37 lat a moja dziewczyna 28. Jesteśmy razem trzy lata. Wczoraj oświadczyła mi, że jednak dzieci nie chce bo jak widzi życie znajomych, to jacy są smutni, zmęczeni, ograniczeni i jak narzekają na koszty to odechciało jej się całkowicie.
Kropkę nad i postawiły wakacje z moją siostrą i jej rodziną z dziećmi. Faktycznie nie wyglądało to jak kolorowe życie...
Podłamało mnie to. Czuję się trochę oszukany przez nią...
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jest się z kimś dla drugiej osoby, nie dla dzieci

Natomiast może jej się jeszcze zmienić, albo co ważniejsze tobie się może zmienić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim masz prawie 40 i zabierasz młoda laskę na wakacje z siostrą i jej guwniakami? Masz nauczkę na przyszłość. A jeżeli w ciągu 3 lat nie rozmawialiście, jakie są Wasze priorytety w związku i życiu, to nie jest żadne oszustwo - tylko brak komunikacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo naprawdę to jest męczące, drogie, denerwujące
ty się jeszcze raz zastanów po co ci dzieci

kup sobie psa - codziennie będziesz wstawal rano, wychodził na spacery kupował karmę i chodził po weterynarzach za 500 zł
podoba ci się? to pomnóż to wszystko razy 3 i będziesz miał pojęcie o dziecku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Najbardziej co zniechęca do macierzyństwa do obcowanie z rodziną co ma pieluszkowe zapalenie mózgu.
Jestem w wieku twojej różowej - 3 lata temu urodziła mi się siostrzenica a mężowi bratanek. Pierwsze dzieci w rodzinach.

Matko boska, jaki to był koszmar - wszyscy się spuszczali nad tymi dzieciakami, nie umieli o niczym innym gadać, ciągle na siłę tymi gówniarami uszczęśliwiali a jak ja przychodziłam to non stop się darły i 100 piszczących
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mniej więcej w podobnym wieku zdecydowałem się na dzieci, Ty możesz mieć później ale czas leci, jak ona nie chce to kop w dupe i szukaj takiej co chce. Życie masz jedno a warto mieć dzieciaki żeby dzielić się życiem
  • Odpowiedz