Wpis z mikrobloga

Rozglądam się za nowym robotem sprzatającym (stary to wysłużony już Roborock S50), szukam czegoś ze stacją dokującą i dobrym mopowaniem.
Warto płacic chore pieniądze za Dreame X40 Ultra, czy są jakieś tansze modele, które mają podobne ficzery (chodzi mi głownie o te wysuwane szczotki i mopy) i dobrze sobie radzą z dojeżdzaniem do krawędzi?

#dreame #roborock #robotysprzatajace #sprzatanie #lowcychin
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piotropatra czekam na black Friday I sie łudzę że będzie taniej xd choć i tak dobra cena jest już. Czaiłem się też na tego mastera, ale nie zmieści mi się pod szafkę :/
  • Odpowiedz
@MaNiEk1 hah tez mierzyłem na mastera. Kurcze no właśnie liczę na black friday ale masz rację że teraz bdb cena.

Trochę rozkminiałem czy z aliexpress nie kupować itp ale nie znalazłem w sumie tam taniej ^^
  • Odpowiedz
@Piotropatra mam od zeszłego czwartku. 2.5-3x cichszy od roborocka s5, całkiem inteligentny, potrafi wjechać pod zasłony co uważam za duży plus. Mopowal podłogę dzień po dniu i za każdym razem widać brud. Nie wiem skąd - zbyt wiele się w mieszkaniu nie działo. Może po prostu syf jest głęboko wtarty w drewniane panele ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Oby działał jak najdłużej bezawaryjnie.
  • Odpowiedz