@Don_kiszot: A czemu nie? Jeśli ma choć minimalne branie, to niech wybrzydza. Po co tracić czas na kogoś kto jej się nie podoba? Chyba nie o to w tym chodzi :D
@Krzych1921: młodo wyglądasz to bierz się za 20-25lvl a jak faktycznie brak ci doświadczenia to 45+. Przecież baba 30- 40 lvl nie będzie tam marnować czasu na niezobowiązujące znajomości z młodszymi. Widząc twoją metrykę i jeszcze młodszy wygląd stwierdziła że nie ma sensu nawet rozpoczynać konwersacji. Jeśli inne zdjęcia też takie z daleka i niewyraźnie to ma rację.
@xentropia: pewnie się naczytał jakiegoś pua czy innych poradników uwodzenia gdzie w ten sposób daje znak innym kobietom że jakieś są nim zainteresowane xd a to zdjęcie to jest na dodatek mega słabe, widać że dostąpił zaszczytu stania przy jakimś wielorybie bez gustu, ona na pierwszym planie on cicho jak mysz pod miotłą na drugim.
Według mnie op wcale źle nie wygląda, ale takie foty to słabe. No i mental,
Wykopki: Głupie Polki dają się zmanipulować przez Żydów, ja to bym się nigdy nie dał zmanipulować przez social media Też wykopki: #zydkrecikorba #p0lka #heheszki
źródło: 20190118_174449
PobierzWedług mnie op wcale źle nie wygląda, ale takie foty to słabe. No i mental,