Aktywne Wpisy

jeśli lekarze pracują w dyżurach po 24h, to przyjmując, że pracują połowę miesiąca, a połowę mają wolne, to jest 15 dni pracy x 24h, to daje 360h, dzieląc to przez 100 tys. zł, to lekarz dostaje ochłap w postaci 270 zł za godzinę xD. i to jest za dużo?
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy

thorgoth +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zabił mnie nowy DJI Phantom 2 Vision Plus - stabilizacja w 3 osiach, idealna płynność, itd. Pytanie - gdzie najlepiej kupić? Na stronie producenta jest oczywiście znacznie taniej niż w sklepach, czy w Polsce ogólnie. Jak to jest z zakupami za granicą konkretnie tego towaru - cło, vat? Kupował ktoś?
#drony #filmowanie #gimbal #dron #inwigilacja #phantom
na aliexpress chyba dość tanio wychodzi taki sprzęt
Plastyczność taka jak w gopro - ostrzy na oo i nie ma miłej głębi
@daczka92: łatwo to rozbić? Generalnie jak jest z trwałością Phantomów? Stukniesz delikatnie, pukniesz i kaplica? Czy nie jest tak źle
najlepsza opcja jak zgubisz zasięg to wraca do miejsca z którego wrócił albo aż złapie zasięg, wtedy staje. Puszczamy go z dachu firmy i raz nie mógł złapać zasięgu aż do lądowania, delikatnie sam wylądował metr
@daczka92 - z ciekawości się zapytam na przyszłość, który serwis? Trudno się nauczyć tym latać dla newbie :)?
Komentarz usunięty przez autora