Aktywne Wpisy

Melkovva_ +24
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

electroN +70
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

pragnę przypomnieć, że ktoś się w końcu zirytował, w dodatku są opłacanymi programistami i napisali od początku do teraz, nie biorąc ani linijki kodu ze s---------y od IBM, całkiem nowe środowisko graficzne. Jutro publiczna alfa https://www.omgubuntu.co.uk/2024/07/pop_os-24-04-alpha-with-cosmic-drops-on-august-8
ps. ja już na fedorze przez chwile się pobawiłem i powiem jedynie, że WRESZCIE
@Rustyyyy: ale tylko te które wymieniłeś obsługują wayland
Ja już wiem, że programiści z System76 pozamiatają wszystko :) akurat szukam laptopa, kupowałeś coś z US? :) trochę w razie awarii średnio widzę odsyłanie :D
@3cb6f20036: Enlightenment ma Wayland, nieoficjalne Mate i lxqt ma Wayland, jest też sporo dedykowanych Waylandowi typu Sway, labwc, liri shell czy jakoś tak i wiele innych
@3cb6f20036: zawsze lubiłem gnome, ale ostatnio wrzuciłem fedorę i się podpisuję pod tym rękami i nogami. Jakim cudem z każdą nową wersją to środowisko jest coraz bardziej upośledzone? xD
@Formbi: A co takiego sabotują?
Wydaje mi się, że zamiast robić bardziej kompleksowe środowiska, trzeba stawiać na prostsze XD
@fervi: Typ co wgrał publiczną alphę środowiska udostępnioną przed chwilą dziwi się, że są błędy xD
@fervi: to by wyjaśniało czemu tak androida lubisz
@Formbi: Takich jak?
@Kryspin013: A to naprawią, prawda? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
@fervi: przecież to jest bzdura