@Regierungsrat_Walter_Frank: nie wiem czy to jest bardziej smutne czy żałosne jakie fikoły z podwójnym axlem będą niektórzy o---------ć, byle tylko nie przyznać się do popełnienia błędu.
Ale Lis to jest dno całkowite. Siedzi w tej swojej lisiej norze i podaje dalej jakieś byle g---o, ślina mu cieknie z nienawiści po pysku. Totalny degenerat.
@Regierungsrat_Walter_Frank: Przecież nie śmiali się, że go wciągnęło, tylko z tego że ta babka powiedziała coś w stylu "to ja mam takiego newsa na rozluźnienie".
@Regierungsrat_Walter_Frank: kolejna afera której nie potrafię zrozumieć, da się to streścić w dwóch zadaniach czy trzeba zagłębiać się w jakieś pato uniwersum?
piecze ośmiogwiazdkowych tumanów, takiego bólu d--y wśród tych matołów to chyba jeszcze nigdy nie widziałem xD
@epicko: piecze ciebie LEWAGUUUUU, bo wyzywasz innych fajnopolaczku. Uśmiechasz się?!?! Czemu się nie uśmiechasz?!?! Hehehe koalicja 13 grudnia hehe a gdzie CPK REEEEEE?!?! Mudżyn nasrał do stawu Polska upadła zaraz po Szwecji!!!!!!
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
#stanowski #lis #bekazpodludzi
Następne może będzie "STANOWSKI UŻYWA WULGARYZMÓW W OBECNOŚCI KOBIET" xDDDD
@epicko: piecze ciebie LEWAGUUUUU, bo wyzywasz innych fajnopolaczku. Uśmiechasz się?!?! Czemu się nie uśmiechasz?!?! Hehehe koalicja 13 grudnia hehe a gdzie CPK REEEEEE?!?! Mudżyn nasrał do stawu Polska upadła zaraz po Szwecji!!!!!!