Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +159

bronxxx +170
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

siedze tu z Wami już 14 lat, nadszedł czas, że przydałoby mi się Wasze wsparcie
Chce przy okazji dać też coś w zamian (czytajcie proszę do końca będzie #rozdajo )
W skrócie; W poszukiwaniu spokoju wyprowadziłem się z miasta i zamieszkałem w wiejskiej chacie bez prądu i sąsiadów. Przy tej okazji po 20 latach pracy w zawodzie przebranżowiłem na pszczelarza.
Troche mi obiło na punkcie pszczół i chciałbym się z tego utrzymywać. Zdecydowałem, że będę robił kursy pszczelarskie, chciałbym w zamian za pomoc w wypromowaniu mojego przedsięwzięcia rozdać jedno wejście na najbliższy kurs dla początkujących, który odbędzie się 10.08.2024 (kurs o wartości ~750pln)
Jeżeli mieszkasz zbyt daleko (jesteśmy w Małopolsce), albo masz inne plany na najbliższy weekend (to już za kilka dni), a zostaniesz wylosowany – nic straconego, mogę zaoferować w zamian 50% rabat na dowolny inny kurs w tym lub przyszłym roku, lub pakiet 6 miodów z mojej kolekcji, są to małe słoiki (70ml) ale za to z takimi rarytasami jak nowozelandzki miód z drzewa skórzanego, włoski miód z kasztanowca jadalnego, czy (ciągle dobry) radziecki miód gryczany z 71 roku + oczywiście miody z mojej pasieki (patrz załączone do posta zdjęcie)
Więcej o nas dowiesz się tutaj > www.pkp.edu.pl
O co proszę w zamian;
1. zaplusujcie ten wpis
2. zasubskrybujcie naszego instagrama
3. polubcie nas na facebooku
4 zasubskrybujcie nasz kanał na youtube - wybrana osoba zostanie zaproszona na kurs, lub otrzyma opisany ‘zamiennik’.
W komentarzu poniżej zamieszczę nieco więcej szczegółów,
Dzięki za przeczytanie do końca i wsparcie!
#pszczelarstwo
#rozdajo
#miod
źródło: miody 2
Pobierzźródło: PE_20240627_092229
PobierzPowodzenia, fajna sprawa.
@pop100: tak z ciekawości, czym się zajmowałeś zawodowo? Sam podjąłeś decyzję, czy ktoś pomógł? Nie sądzisz że pszczelarstwo to obecnie dość trudny temat, przynajmniej jeśli chodzi o kwestię znalezienia nabywców miodu, głównie za sprawą wzrostu importu spoza UE?
- byłem grafikiem, decyzję pomogła mi podjąć pandemia i nieznośni klienci,
- zgadzam, się z Twoimi obserwacjiami - pszczelarstwo w dzisiejszych czasach to trudny i mało-dochodowy biznes, zwłaszcza jak mówimy o sprzedaży miodu - ale przy okazji daje zajebistą satysfakcję
- mieszkając na wsi w takim miejscu jak ja potrzeby finansowe są mniejsze niż w mieście, liczę na to, że jak uczciwie będę robił swoją robotę to wyżyję z
Ale se chlebek kupie i pasztetową w bidronce