@mirko_anonim: Szara strefa jeszcze bardziej się rozwinie. Skarbówce bardziej będzie się opłacało zrobić najazd na vape shop niż polować na fabryki lewej wódy czy fajek.
@mirko_anonim: teraz anonimy będą spamować tym samym pseudopolityką pod płaszczykiem tematyki nawet na tagu przegryw xd oczywiście normalny użytkownik na czarną nie wciągnie.
"płyn do epapierosów" (cudzysłów zamierzony bo definicja jest bardzo szeroka i w zależności od miejsca sprzedaży może również obejmować czysty glikol i glicerynę)
@mirko_anonim: Glikol i gliceryna to są płyny do epapierosów, każdy liquid zawiera w 99% glikol lub glicerynę, a najczęściej oba w różnych proporcjach. Glikol i gliceryna mają też inne zastosowania, ale jeśli kupowane w sklepie z płynami do epapierosów, to oczywiste jest, że w celu użycia ich
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
Nic tak nie cofnęło społeczeństwa w zwalczaniu nałogu nikotynowego jak wprowadzenie e-petów.
@mirko_anonim: teraz anonimy będą spamować tym samym pseudopolityką pod płaszczykiem tematyki nawet na tagu przegryw xd oczywiście normalny użytkownik na czarną nie wciągnie.
wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Glikol i gliceryna to są płyny do epapierosów, każdy liquid zawiera w 99% glikol lub glicerynę, a najczęściej oba w różnych proporcjach. Glikol i gliceryna mają też inne zastosowania, ale jeśli kupowane w sklepie z płynami do epapierosów, to oczywiste jest, że w celu użycia ich