Aktywne Wpisy

rancorn +22
"słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
źródło: 1000053392
Pobierz
JKL789 +6
Jak działa bańka AI w 3 korkach:
Krok 1: Inwestorzy zaczynają przeceniać technologię
To nie musi oznaczać że technologia nie jest przydatna, że nie zwiększa produktywności i że nie przyniesie zysków. Przyniesie. Ale nie aż tyle.
Krok
Krok 1: Inwestorzy zaczynają przeceniać technologię
To nie musi oznaczać że technologia nie jest przydatna, że nie zwiększa produktywności i że nie przyniesie zysków. Przyniesie. Ale nie aż tyle.
Krok

@elozapiekanka: Nie zsrr, tylko na chłodna kalkulacja - Ty zmienisz pracę, ale na Ciebie przypadnie 10 ludzi którym się nie będzie chciało zmieniać.
Co pół roku zmieniać pracę? Minimalną zapierdlaa zero podwyżek
Masakra xD
Z 2 strony to redflag jak zmsinaiasz co chowle pracę
1 b2b na stałe.
Drugą rotuję i zmieniam raz na jakiś czas.
Może taki model?
główna- 20k
dodatkowa- 16k
Bez opłat.
Pięknie, ja też rzuciłem wypowiedzenie. Dostałem awans, a razem z tym awansem jakieś 1.5k brutto. Pech chciał, że wiedziałem ile zarabiają w firmie ludzie na tym nowym stanowisku, i byłem w szarym ogonie. Poszedłem na dosłownie jedną rozmowę i dostałem o 75% więcej niż miałem po podwyżce. Firma nawet nie próbowała walczyć.
Morał jest taki: dostałbym te 3-4k brutto, to siedziałbym pewnie dalej na dupie i straciłbym na tym ja.
Ja miałem minimalną
Później 6100
6500
Teraz 10500
Netto uop wszędzie
@elozapiekanka: zawsze możesz otworzyć swój SH i rozdawać podwyżki po 80% (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ilość pracy zależy od pogody ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak ostatnio Crowdstrike zrobił psikusa to siedziało się bite 8h. Ale tak w normalny dzień, jak nic się nie dzieje, to 4, 5 godzin.