Aktywne Wpisy

moll +220
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +175
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Smiesza mnie wykopki broniace zamieszek w anglii. Przeciez widac kto zamieszki robi, a wykopki jak mantra wklejaja polaka, ktory zgwalcil jakas dziewczyne. Skoro jego posadzili, to tak samo wszystkich ktorzy robia zamieszki powinni posadzic. Co to w ogole za logika, ze polacy tez sa zli xD Po pierwsze skala, a po drugie trzeba byc kompletnym tumanem zeby nie zauwazyc, ze rzad i policja stoja po stronie imigrantow. Fikolki na poziomie tvpisu. Glosowalem na lewice, szokujace, styki przepalone? Co sie musi stac zeby ludzie sie obudzili? Musi sie wydarzyc tragedia w ich rodzinie zeby zauwazyli ze to celowe dzialanie rzadu?
#uk #anglia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
A ruskie trolle mysla ze pomotaja troche w internecie, zasponsoruja partyjki skrajnie prawicowe i skrajnie lewicowe i bedzie wojna domowa w tych krajach, bo ludzie takoe gluoie jak u nich i sie nie zorientuja kto robi ta robote, zaczyna mnke to smieszyc jak
Pacyfikowac bydlo
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: Kto mieszkał w #uk ten się w cyrku nie śmieje