Wpis z mikrobloga

@mistejk: Te emotki to rak.

Jak masz dobrą mordę, to piszesz "cześć cipcia, wyskoczymy gdzieś wieczorem?". Jak nie masz dobrej mordy, to tracisz czas.
  • Odpowiedz
@mistejk: Dają w prawo, odpisują z grzeczności, ale jak nie wykazują żadnego zainteresowania, to test oblany. Mnie ostatnio wpadła laska 9.5/10 (0.5 odejmuję za włosy, długie blond, ale niezbyt gęste, niezbyt grube, lata rozjaśniania zrobiły swoje). Myślałem, że jakiś fejk, czy coś, bo aż takim chadem nie jestem, ale wczoraj napisałem i odpisała bardzo szybko, ale bez zaangażowania. Nie zadała pytania w stylu "a jak to wygląda u ciebie?". A
  • Odpowiedz
@mistejk: zwykle pisałem jaki mam plan na wieczór, na piątek albo sobotę. Konkret: co, kiedy i gdzie. Jeśli była zainteresowana - proponowałem, że może się przyłączyć. Jak pisała, że jest zajęta, to jej strata. Propozycja musiała być dobra, miejsce publiczne, czasem pod to co o sobie napisała w profilu, ale niekonieczne. Odpadają typowe ograne atrakcje... ma być efekt wow, pomysł a nie szastanie kasą.
  • Odpowiedz
@mistejk: pytam z ciekawości. Tak od razu piszesz w pierwszej wiadomości "Hej, wyskoczymy na miasto?". Nie masz wrażenia, że to za szybko i lepiej najpierw poznać drugą osobę poprzez popisanie chwilę i dopiero potem spotkanie?
  • Odpowiedz