Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 4
Anonim (nie OP):

mam za dziewczynę ,,kaszalota", ale przynajmniej kogoś mam, a nie walę konia do ekranu monitora i nie spędzam pół dnia przedkokputerem.

XD lepiej walić konia niż mieć kaszalota, utwierdzać inne, że nie trzeba o siebie dbać, bo zawsze trafi się jakiś desperat.
  • Odpowiedz
bo będąc wyrzeźbiony mam za dziewczynę ,,kaszalota", ale przynajmniej kogoś mam, a nie walę konia do ekranu monitora i nie spędzam pół dnia przedkokputerem.

@mirko_anonim: a nie pomyślałeś że mógłbyś nie siedzieć tyle przed kompem i nie walić konia nie mając dziewczyny, a będąc wyrzeźbionym jak sam mówisz postarać się o taką partnerkę którą Ci się podoba xd?

ale presja społeczna i prawdziwy przegryw jaki masz w głowie każe Ci
  • Odpowiedz
Potem jak taka osoba się ogarnie z wagą, to jeszcze bardziej was będzie kochać, ale wy nie zapomnijcie napisać, że jak schudnie, to was zostawi xD

@mirko_anonim: ale skąd wiesz że realnie schudnie? co ona nie rozumie, że jak dużo je to jej masy przybywa i myślisz że jak teraz takie "ciasteczko" zdobyła bez zrzucania wagi to będzie chętnie się katować przy bieganiu i na siłce xd?

generalnie jest gro mężczyzn które
  • Odpowiedz
ale skąd wiesz że realnie schudnie? co ona nie rozumie, że jak dużo je to jej masy przybywa i myślisz że jak teraz takie "ciasteczko" zdobyła bez zrzucania wagi to będzie chętnie się katować przy bieganiu i na siłce xd?

@Dietetyq: jak zawsze w punkt - przeciez to jest tajemnica poliszynela, ze zony tyja w malzenstwach a nie chudna (bo maja juz fraje... yyy to znaczy becia... tfu tego no...
  • Odpowiedz